associated press Αν ήμουν ο Patrick Dempsey δε θα έμπαινα ποτέ ξανά σε ασανσέρ

Επιτέλους ψηφίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 από το περιοδικό People και αυτή είναι μία καλή πάσα για να τον αποθεώσουμε.

Είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική σκηνή του στο «Grey’s Anatomy». Ο Patrick Dempsey στον ρόλο του ως νευροχειρουργός Derek Shepherd αποφασίζει να πάρει το ασανσέρ αλλά σε κάθε όροφο η πόρτα ανοίγει και κάθε πρώην ή νυν μοιράζονται τον ίδιο χώρο. Με λίγα λόγια η φάση πάει κάπως έτσι.

 

 

“Θα εύχεσαι να είχες ανέβει με τα πόδια”, είναι ξεκάθαρα η φάση και όχι άδικα. Αλλά ο Patrick Dempsey είναι περισσότερο cool απ’ όσο είχαμε στο μυαλό μας. Και ίσως το coolness του σε συνδυασμό με τη γοητεία του, να του χάρισαν τον τίτλο του πιο sexy άνδρα στον πλανήτη σύμφωνα με το περιοδικό People. Ο 57χρονος ηθοποιός πήρε τη σκυτάλη από τον Chris Evans και ο ίδιος δεν πίστευε ότι αυτό θα του συμβεί. «Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου», αναφέρει ο Patrick στο People. «Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου παίρνει λίγο τα πάνω του, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό». Τι σκέφτηκε όταν άκουσε για πρώτη φορά την είδηση; «Ήμουν σοκαρισμένος και μετά άρχισα να γελάω, σαν να είναι αστείο, σωστά; Πάντα ήμουν η παράνυμφος!».

 

Πατέρας, οικογενειάρχης, τα πάντα όλα

Από το 1998 που αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με την makeup artist Jillian Fink, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Οι δυο τους φαίνεται να βρίσκονται στην πιο ώριμη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά. Η οικογένεια αποτελεί έναν ιδιαίτερο θεσμό και προτεραιότητα στη ζωή του. Δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του μακριά από τη γυναίκα της ζωής του και τα τρία αγγελούδια τους. Είναι το μεγαλύτερο πάθος της ζωής του. Είναι ένας άνθρωπος που παθιάζεται με οτιδήποτε καταπιάνεται, όπως για παράδειγμα με το «Dempsey Center», έναν οργανισμό που έχει ιδρύσει στο Μέιν και παρέχει φροντίδα σε καρκινοπαθείς, προς τιμήν της μητέρας του που έφυγε από την ζωή από καρκίνο το 2014.

 

 

Τσίτα τα γκάζια

Λατρεύει την ταχύτητα. Είναι οδηγός αγωνιστικών αυτοκινήτων και πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Michael Mann, «Ferrari». Εκεί υποδύεται τον θρυλικό οδηγό αγώνων αυτοκινήτου Piero Taruffi και πρόσφατα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Associated Press αποκάλυψε ότι οδηγούσε ο ίδιος στις περισσότερες σκηνές ενώ χαρακτήρισε τον ρόλο του ως «τον καλύτερο που είχα ποτέ». Όχι ότι δεν μπορούμε να τον καταλάβουμε. 

Ο Patrick Dempsey άργησε να κατακτήσει τον τίτλο του πιο sexy άνδρα του πλανήτη. Αλλά ίσως τελικά αυτή να είναι μια επιβεβαίωση που άργησε κάποια χρόνια. Διότι είχε ήδη καταφέρει να προκαλέσει φρενίτιδα ως ο πιο sexy νευροχειρούργος εκεί έξω.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved