Το Tik Tok μας κάνει πλύση εγκεφάλου και «ζωντανεύει» το The Last of Us

TikToker λέει δημιούργησε μύκητα-ζόμπι και μας παρακινεί να ετοιμαστούμε για Αποκάλυψη.

Πάνω που ακούσαμε νέα για τη δεύτερη σεζόν του The Last of Us, η οποία σύντομα ξεκινάει γυρίσματα, μία άλλη είδηση -όχι και τόσο σοβαρή- έχει γίνει viral στο Tik Tok και προειδοποιεί την ανθρωπότητα. Γνωστός TikToker, ονόματι Τζέικομπ Ράιλι Χουντ, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα @southernspore, ισχυρίζεται ότι θα αποτελέσει την απαρχή της Αποκάλυψης.

Το τηλεοπτικό The Last of Us ήταν μια μεγάλη νίκη της gaming κοινότητας.

Βλέπετε, μαζί με την ευχέρεια του να μεταδίδει την πληροφορία μέσω social media, το γεγονός ότι είναι λάτρης της σειράς «The Last of Us» τον μετέτρεψε σε επιστήμονα και δημιουργό, ιού-ζόμπι. Και, όπως συνηθίζεται, ο ιός-ζόμπι cordyceps που στη σειρά μετατρέπει τα θύματά του σε ζόμπι, έπρεπε να αποθηκευτεί σε ένα ασφαλές μέρος. Για αυτό και ο τύπος αποφάσισε να τον μασήσει, φοβούμενος όμως να τον καταπιεί.

 

 

Η επιτυχία τόσο της σειράς τους προηγούμενους μήνες, όσο και του δημοφιλούς videogame παλιότερα, αλλά και η φρενίτιδα των social media κάνει πραγματικά κακό στον κόσμο. Και η απόδειξη είναι ότι ένα τέτοιο βίντεο έγινε αμέσως viral.

Αυτός εδώ ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον και είδε την Αποκάλυψη.

Στη πραγματικότητα, ο μύκητας cordyceps μετατρέπει όντως τα θύματά του σε ζόμπι, αλλά μέχρι στιγμής αφορά μόνο έντομα και ερπετά. Μάλιστα, όπως έχει παρατηρηθεί, τα ερπετά συμπεριφέρονται φυσιολογικά για ένα διάστημα πριν εμφανίσουν περίεργες τάσεις και συμπεριφορές.

Όπως ήταν φυσιολογικό, το TikTok τρομοκρατήθηκε βλέποντας το πείραμα του Χουντ και οι πιο προνοητικοί, έχουν αρχίσει ήδη να ετοιμάζονται για επιδημία όπως αυτή του The Last of Us. Πού να ήταν και χρονοταξιδιώτης.

Δείτε το viral βίντεο παρακάτω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved