associated press Ο λόγος που ο Tom Cruise δεν έγινε ο Iron Man του MCU είναι αυτός που υποψιάζεσαι

Μπορείς να φανταστείς τον Tony Stark χωρίς τον Robert Downey Jr.;

Πώς θα σου φαινόταν αν ο Iron Man είχε το πρόσωπο του Tom Cruise; Σίγουρα παράξενο. Όχι ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε εικόνα αλλά πλέον μας ξενίζει. Ο Robert Downey Jr. είναι εκείνος που κατάφερε να ταυτιστεί και να εκτοξευθεί τον ρόλο και μαζί τα έσοδα του Marvel Cinematic Universe. Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει το “what if” σενάριο για το τι θα γινόταν αν ο Tom Cruise έβαζε την πανοπλία του Iron Man. Οι φήμες πολλές αλλά τελικά η πραγματικότητα είναι απλή: Τα χρήματα!

Το MCU πριν γίνει αυτό το τεράστιο brand που γνωρίζουμε σήμερα, δεν είχε την οικονομική ευχέρεια αλλά ούτε και τις πλάτες της Disney Σύμφωνα με το βιβλίο MCU: The Reign of Marvel Studios, το οποίο αποκαλύπτει τέτοιες παρασκηνιακές πτυχές των ταινιών της Marvel, αποκαλύπτεται ο λόγος που δεν είναι άλλος από το υψηλό κασέ του Tom Cruise.

 

 

"Πριν από δέκα χρόνια, όταν τα δικαιώματα του Iron Man βρίσκονταν στην 20th Century Fox, ο Τομ Κρουζ, τριάντα τεσσάρων ετών τότε, είχε φλερτάρει με την ιδέα να υποδυθεί τον Stark. Σύμφωνα με τον Feige, όμως, η αμοιβή που ζητούσε τότε ο Cruise ήταν μεγαλύτερη από ό,τι ακόμα και ένα κερδοφόρο στούντιο όπως η Fox ήταν διατεθειμένο να ρισκάρει σε μια αδοκίμαστη υπερηρωική ταινία".

Τελικά στον ρόλο του Tony Stark επιλέχθηκε ο Robert Downey Jr., μία «φθηνή» επιλογή που τελικά αποδείχθηκε λίρα 100.  

Πώς καταφέρνει ο Tom Cruise και παραμένει νέος και σε φόρμα στα 59 του;

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως τη μεγαλύτερη αμοιβή για την ταινία που ξεκίνησε το σύμπαν της Marvel (σ.σ. το Ironman) δεν την είχε λάβει ο πρωταγωνιστής, αλλά ο Terrence Howard ο οποίος έπαιξε για μία μόνο ταινία τον Captain Rhodes πριν γίνει War Machine και τον αναλάβει ο Don Cheadle.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved