Θα δήλωνες συμμετοχή στο Squid Game;

Θα σου κοστίσει μόλις 40 ευρώ και δεν χρειάζεται να πεθάνεις.

Και μόνο στη σκέψη να συμμετάσχει κάποιος από μας στο Squid Game, είναι τουλάχιστον τρομακτική. Σίγουρα, σου δίνεται η ευκαιρία να κερδίσεις ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο αλλά με κίνδυνο τη ζωή σου. Θα ζούσες όμως την εμπειρία αν μπορούσες απλά να περάσεις καλά και χωρίς να κινδυνέψει η ζωή σου; Τώρα μπορείς.

 

 

Το Squid Game: The Trials Experience φέρνει όλη την εμπειρία και ακόμα περισσότερα για όσους τυχερούς βρεθούν στο Λος Άντζελες στις 6 Δεκεμβρίου. Οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα συμμετάσχουν σε ένα παιχνίδι όπου θα πρέπει να ολοκληρώσουν 6 απαιτητικές αποστολές κερδίζοντας πόντους, αλλά θα μπορέσουν να εξερευνήσουν τη νυχτερινή αγορά που θα έχει στηθεί, αλλά και την κορεάτικη κουζίνα παρουσία της σεφ Katianna Hong του εστιατορίου Yangban. Το all exclusive πακέτο είναι στα 110 ευρώ, αλλά τα απλά εισιτήρια συμμετοχής δεν κοστίζουν πάνω από 40.

Στην επίσημη ανακοίνωση του Experience διαβάζουμε:

«Καλησπέρα Λος Άντζελες. Θα ήθελες να παίξεις ένα παιχνίδι μαζί μου; Σε μελέτησα προσεκτικά, έφερα το Squid Game στην πόλη σου και τώρα αναζητώ άξιους ανταγωνιστές που εκτιμούν μια καλή πρόκληση. Σε αυτή τη μοναδική, καθηλωτική εμπειρία, έξι παιχνίδια θα δοκιμάσουν τον χαρακτήρα και τη θέλησή σου για νίκη. Μερικά παιχνίδια μπορεί να σου είναι οικεία, άλλα όχι. Οι εκπλήξεις παραμονεύουν σε κάθε γωνία, προκαλώντας ακόμη και τους πιο ικανούς παίκτες.

Αν καταφέρεις να επιβιώσεις από το μικρό μας παιχνίδι, σε προσκαλώ να γιορτάσεις την επιτυχία σου στη νυχτερινή αγορά. Μπορείς να δοκιμάσεις φαγητό κορεατικής κουζίνας, να κάνεις μια πρόποση με τους άλλους επιζώντες στο μπαρ Gganbu και να βρεις κάτι ωραίο στο Squid Mart. Σύντομα, θα σου φανεί ότι όλα αυτά ήταν απλά ένα όνειρο. Οπότε τι λες, ξεκινάμε το παιχνίδι;».

Κάτι μας λέει πως αν αυτή η συνταγή πετύχει στην Αμερική πολύ πιθανό να δούμε και παρόμοια experiences στην Ευρώπη.

Προς το παρόν εμείς, ας περιμένουμε τη δεύτερη σεζόν του Squid Game.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved