Προσποιούταν ότι πάθαινε καρδιά για να μην πληρώσει λογαριασμούς

Αν είναι να ρίξεις πιστόλι, τουλάχιστον βάλε μπόλικη φαντασία.

Ο μύθος λέει ότι όλοι έχουμε ρίξει τουλάχιστον ένα πιστόλι σε κάποιο μαγαζί. Άλλοι ως πιτσιρικάδες και άλλοι ακόμη και τώρα. Όμως υπάρχουν όρια. Δεν γίνεται να βάζεις το μαγαζί του κάθε ανθρώπου μέσα για να πιείς δύο ποτά, επειδή έχεις μάθει να είσαι τζαμπατζής. Υπάρχουν όμως και χειρότερα.

 

 

Στην Ισπανία λοιπόν που οι κάγκουρες πάνε και έρχονται, ένας τύπος δεν έριξε πιστόλι μία, αλλά είκοσι φορές και μάλιστα  σε καλά εστιατόρια προκειμένου να μην πληρώσει. Και πώς; Με θεαματικό τρόπο. Προσποιούταν κάθε φορά ότι πάθαινε καρδιακή προσβολή. Τελικά η φωτογραφία του άρχισε να κυκλοφορεί στην περιοχή της Αλικάντε ως προειδοποίηση για τους ιδιοκτήτες και η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει όταν προσπαθούσε να γλιτώσει από έναν λογαριασμό των -περίπου- 40 ευρώ. Aν σκάσει μύτη ως τουρίστας και πάρει σαράντα πιάτα, να ξέρετε πως είναι αυτός εδώ.

 

FotoJet 12 22 635x430

 

Εν τω μεταξύ μεγάλη σκοτούρα να κάνεις ολόκληρη παράσταση για 40 ευρώ. Λογικά θα πλένει πιάτα μέχρι την επόμενη χρονιά.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved