Πέντε λόγοι για να παρκάρεις πάνω στην Πλατεία Συντάγματος

Πάνω από όλα, γιατί μπορείς. Και υπάρχουν και επιπλέον τέσσερις.

Τον είδαμε, τον «θαυμάσαμε» και αναρωτηθήκαμε: «Τι σκεφτόταν ο τύπος;». Μήπως όμως δεν σκεφτόταν κάτι, απλά έκανε αυτό που (δεν) θα έπρεπε; Ενδεχομένως με τον Δήμο Αθηναίων να αλλάζει ηγεσία από τον Κώστα Μπακογιάννη στον Χάρη Δούκα, η Τροχαία ή η Δημοτική Αστυνομία μπορεί να μην κάνει και τόσο συχνούς ελέγχους αυτές τις μέρες μέχρι να υπάρξει πλήρης συντονισμός. Αυτό, μάλλον, σκέφτηκε ο «δράστης» που βρέθηκε παρκαρισμένος πάνω στην Πλατεία Συντάγματος μπροστά σχεδόν από την είσοδο-έξοδο του Σταθμού του Μετρό.

Δείτε τη viral ανάρτηση παρακάτω:

 

 

Βέβαια δεν θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται ανάλογο παρκάρισμα καθώς συχνά-πυκνά κάποιος αφήνει εκεί κοντά το αμάξι για λόγους εφοδιασμού λόγω της καφετέριας που βρίσκεται πάνω στην Κεντρική Πλατεία της Αθήνας.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη «πληγή» για το πάρκινγκ στην Ελλάδα.

Βλέποντάς τον στη φωτογραφία, προσπαθήσαμε να αποκωδικοποιήσουμε τις σκέψεις του, βάζοντας τους εαυτούς μας στη θέση του. Αν θεωρήσουμε ότι πέρα από το ότι μπορεί να ήθελε να παραλάβει κάποιον συγγενή από το Μετρό ή να μην πληρώσει θέση σε κάποιο από τα γύρω πάρκινγκ, καταλήξαμε στο πιο απλό, ελληνικό, συμπέρασμα:

Επειδή μπορεί.

 

 

Και λίγο αργότερα βρήκαμε και άλλους 4, υποδεέστερους λόγους… (χρησιμοποιώντας το black χιούμορ μας). Πριν τους διαβάσεις, σε «ζεσταίνουμε» με χειρότερα παρκαρίσματα από αυτό της Πλατείας Συντάγματος τα οποία και τιμωρήθηκαν από τους διαφόρους «Ρομπέν των Δασών» στο άλμπουμ που ακολουθεί: 

 

 

Δεν ήθελε να… καβαλήσει πεζοδρόμιο

Ποιος ο λόγος να βάλεις δυο ρόδες στο πεζοδρόμιο ενοχλώντας και τους πεζούς αλλά και τους οδηγούς; Επίλεξε, λοιπόν, μόνο το ένα και κάνε τη δουλειά σου άφοβα. Πάνω στην Πλατεία Συντάγματος (πάνω όμως, όχι περιμετρικά) δεν έχει παρκόμετρο επομένως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. 

 

Για να βγάλουν Insta-photo οι τουρίστες

Για το καλό του ελληνικού τουρισμού γίνονται όλα. Εμ τι, μόνο με τα παιδιά που παίζουν μουσική, με πόζα δίπλα στο σιντριβάνι ή στα ρομαντικά σκαλιά με φόντο τη Βουλή θα διαφημίζουν οι ξένοι τη χώρα μας στο Instagram; Ένα Yaris πάνω στην Πλατεία το λες και θέαμα.

 

Λες να μην κρατιόταν;

Είναι πάντα ένας σημαντικός λόγος η «τουαλέτα». Έχει και το καφέ και εκεί δίπλα για να χρησιμοποιήσει κανείς το WC, έχει και μερικά δεντράκια στο πλάι. Ειδικά αν τα έκανε και λίγο πάνω του, πού να βγει από το αμάξι στη μέση του δρόμου; Το «κόψιμο» ή το πίεση του «παπαφίγκου» πριν σκάσει, συγχωρούνται πάντα.

 

 

Νέα καντίνα;

Ωραία θα ήταν μια καντίνα τόσο κεντρικά για να μην τρέχουμε στη Μαβίλη και τη Μιχαλακοπούλου συνέχεια. Αλλά χωρίς κανονικό βανάκι, χλωμό το βλέπουμε. Μάλλον δεν έβρισκε να παρκάρει, και σαν Ελληνάρας, το άφησε στη μέση της Πλατείας. Και αν του έρθει κλήση; Θα τη σκίσει. Άλλος ένας Ελληνάρας, δυστυχώς.

Μια και μιλήσαμε για καντίνες, δείτε πού θα φάτε όταν βρίσκεστε στα Βόρεια Προάστια.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το κείμενο είναι χιουμοριστικά (κρύο) και δεν συμφωνούμε με καμία από τις παραπάνω απόψεις. Εκτός από το τελευταίο σκέλος της τελευταίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved