Σουβλάκι εναντίον Πίτσας: Ποιο είναι πιο παχυντικό τελικά;

Όχι ότι θα κόψουμε το πιτόγυρο αν πιο θερμιδοφόρο από την πίτσα, αλλά κουβέντα να κάνουμε.

Εδώ δεν υπάρχουν διλήματα, μόνο αγάπες. Για κάθε 10 σουβλακόφιλους, υπάρχει ένας πιτσαράς με φανατική λατρεία για την πίτσα. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, συνήθως δε μπορούμε καν να αποφασίσουμε ποιο προτιμάμε περισσότερο από το άλλο, οπότε οδηγούμαστε στο εξής συμπέρασμα: Μακάρι να βγάζαμε παραπάνω και να μπορούσαμε να χωρέσουμε ακόμα περισσότερα στην κοιλιά μας. Με λίγα λόγια, αν μπορούσαμε να παραγγείλουμε και τα δύο θα το κάναμε με μεγάλη μας χαρά. 

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να τρως την πίτσα σου.

 

Όσον αφορά το σουβλάκι, πόσο μάλλον για την πίτσα δεν έχουμε ασχοληθεί με ένα συγκεκριμένο παράγοντα. Και αυτός ο παράγοντες είναι οι θερμίδες.

Ίσως γιατί φοβόμαστε;

Όσες και να είναι πάντα χρειάζεται ένα μέτρο σε ό,τι τρώμε ειδικά όταν δεν είναι σπιτικό. Το σουβλάκι το βρίσκεις παντού και είναι νόστιμο, οικονομικό και ένα πλήρες γεύμα. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί όμως είναι πόσες θερμίδες έχει το συγκεκριμένο φαγητό.

Την πίτσα, πάλι, τη λατρεύουμε και της ορμάμε με ακόμα μεγαλύτερη φόρα, καταβροχθίζοντας πολλές φορές και μια οικογενειακή μόνοι μας. Μπορούμε να την απολαύσουμε κάθε ώρα της ημέρας, ακόμα και στο πρωινό, ενώ οι αμέτρητοι συνδυασμοί της ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο παρακάτω άλμπουμ όμως μπορείς να μάθεις ποιο ανάμεσα στα δύο φαγητά, έχει τις περισσότερες θερμίδες:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved