Ο Godzilla έρχεται στη μικρή οθόνη και ήδη τρέμουμε

Το Apple TV+ με τη σειρά Monarch: Legacy of Monsters θέλει να μας καθηλώσει στον καναπέ.

Αυτό τον Νοέμβριο μπαίνουμε σε monster mode, καθώς το Monsterverse βρήκε τον τρόπο να εισέλθει στον κόσμο των τηλεοπτικών σειρών. Ο Godzilla και όλα τα υπόλοιπα τέρατα της μυθολογίας του θα γίνουν από τον φετινό Νοέμβριο η αγαπημένη μας ασχολία, λόγω της σειράς Monarch: Legacy of Monsters που όπως όλα δείχνουν θα είναι πραγματικά επική.

Το τρέιλερ τουλάχιστον έτσι δείχνει:

 

 

Όσον αφορά την ιστορία, πρόκειται για spin-off των πρόσφατων ταινιών Godzilla και διαδραματίζεται σε τρεις διαφορετικές γενιές που σχετίζονται κάπως με αυτό το τεράστιο τέρας.

Θυμηθείτε την ταινία Godzilla vs Kong.

Πρωταγωνιστής φαίνεται να είναι ο αξιωματικός Lee Shaw, τον οποίο υποδύονται σε διαφορετική ηλικία οι Kurt Russell και Waytt Russell oι οποίοι θα φέρουν στο προσκήνιο τα πάντα για τη μυστική οργάνωση Monarch που γνωρίζει τα πάντα για τον Godzilla, τον King Kong με τους υπόλοιπους Titans, και ό,τι άλλο πρόκειται να συμβεί στον πλανήτη Γη.

Οι Matt Fraction και Chris Black θα είναι οι δημιουργοί της σειράς που θα προβάλλεται από τις 17 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Apple TV+, ενώ στο cast θα συμμετέχουν ακόμα οι Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett και Elisa Lasowski.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved