Με έναν εξωγήινο στο κινητό σου κερδίζεις εκατομμύριο

Μια εταιρεία προσφέρει αμοιβή σε όποιον απαθανατίσει εξωγήινο και ήδη παρακολουθούμε τα άστρα.

Μας θυμίζει τα ημίχρονα στους αγώνες μπάσκετ που με ένα τρίποντο από το κέντρο, ένας φίλαθλος κέρδιζε ένα αυτοκίνητο δώρο. Πλέον, όμως, με τύπους σαν τον Στεφ Κάρι και τον Ντάμιεν Λίλαρντ να μπορούν να σκοράρουν από όποια απόσταση θέλουν, μάλλον το τρίποντο από το κέντρο δεν είναι τόσο θέμα τύχης πλέον. Το να δεις εξωγήινο όμως, σίγουρα, είναι.

Στις 15 Σεπτεμβρίου η NASA έβαλε στο λεξιλόγιό μας τα UAP. Πρόκειται για τα μη ταυτοποιημένα ανώμαλα φαινόμενα και σκοπός ήταν να αποσυνδέσουν τη βαρύτητα της δουλειάς τους με ιστορίες για εξωγήινους που θέλουν να καταστρέψουν τον πλανήτη. Ωστόσο οι εξωγήινοι και τα UFO γοητεύουν το κοινό. Έχουν πάρει μυθικές διαστάσεις λόγω και της βιομηχανίας του κινηματογράφου και ιντριγκάρουν τη σκέψη μας.

 

 

Όλο αυτό το hype προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το Amazon's Ring, μία εταιρεία έξυπνων οικιακών συσκευών ασφαλείας, που ανήκει στην Amazon. Τι έκανε, λοιπόν, η εταιρεία; Ανακοίνωσε ένα σημαντικό βραβείο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για άτομα που μπορούν να παράσχουν «αμετάβλητες επιστημονικές αποδείξεις» για εξωγήινη ζωή που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο blog της, η Ring αναγνώρισε τον αυξανόμενο όγκο στοιχείων και παρατηρήσεων που υποδηλώνουν την ύπαρξη ζωής πέρα από την ατμόσφαιρα της Γης. Η εταιρεία προσκαλεί τους χρήστες να υποβάλουν τα βίντεό τους για εξέταση από έναν «ειδικό σε θέματα διαστήματος και εξωγήινων».

Η NASA επιβεβαιώνει πως «η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω»

Αυτό που δεν μπορεί να καταγράψει η NASA, η Amazon’s Ring το ζητάει από εμάς, τους κοινούς θνητούς. Το ποσό του 1.000.000 ευρώ είναι ένα μεγάλο δέλεαρ αλλά όταν έχουν πέσει τρις ευρώ για να καταφέρουν οι επιστήμονες να βρουν έστω και ένα σημάδι, είσαι το λιγότερο φιλόδοξος αν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Όπως και να ‘χει, αξίζει να προσπαθήσεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved