Masters of the Air: Η πολεμική σειρά του Apple+ που θα λατρέψουμε

Πρώτη ματιά στον διάδοχο του Band of Brothers από Tom Hanks και Steven Spielberg.

Αν πέρασες καλά με το Band of Brothers και σου έλειψε το πολεμικό δράμα, το Apple+ gay ετοιμάζεται να φέρει κοντά μας μια νέα επική limited series 9 επεισοδίων που ακούει στο όνομα Masters of the Air και που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου της επόμενης χρονιάς.

Ο Austin Butler θα ηγείται του καστ, με το Masters of the Air να ξεκινάει με δύο επεισόδια στις 26 Ιανουαρίου και από ένα νέο επεισόδιο κάθε Παρασκευή έως τις 15 Μαρτίου.  Βασισμένη στο βιβλίο του Donald L. Miller και σε σενάριο του John Orloff, το limited series ακολουθεί την αληθινή ιστορία μιας αμερικανικής ομάδας βομβαρδιστικών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Διάβασε επίσης: Ο David Schwimmer έδειξε την αξία του στο Band of Brothers

«Το Masters of the Air είναι ένας χαιρετισμός στους γενναίους άντρες της 8ης Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι, μέσω του θάρρους και της αδελφότητάς τους, βοήθησαν να νικηθεί η Ναζιστική Γερμανία στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο», δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Gary Goetzman. "Ο Τομ και ο Στίβεν πάντα ήθελαν να οπτικοποιήσουν κινηματογραφικά αυτό που ο συγγραφέας μας Don Miller αποκάλεσε αυτό το "μοναδικό γεγονός στην ιστορία του πολέμου". Είμαστε ενθουσιασμένοι που το Apple TV+ μας έδωσε την ευκαιρία να συνδυάσουμε τις προσπάθειες τόσων ταλαντούχων ανθρώπων. επί της οθόνης και πίσω από την κάμερα, για να πούμε αυτή τη σημαντική ιστορία».

 Το Masters of the Air ακολουθεί τους άνδρες της 100ης Ομάδας Βομβών, γνωστών ως «Bloody Hundredth», καθώς διεξάγουν επικίνδυνες βομβαρδιστικές επιδρομές στη Ναζιστική Γερμανία και αντιμετωπίζουν τις ψυχρές συνθήκες, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης διεξήχθη στα 25.000 πόδια στον αέρα. Απεικονίζει το ψυχολογικό και συναισθηματικό τίμημα που πλήρωσαν αυτοί οι νεαροί άνδρες καθώς βοήθησαν στην καταστροφή της φρίκης του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ. Μερικοί καταρρίφθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν, άλλοι τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν και κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους.

Το καστ πλαισιώνουν οι Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Rafferty Law, Barry Keoghan, Josiah Cross, Branden Cook και Ncuti Gatwa.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved