Intime Ο Κώστας Πελετίδης δεν έχασε ποτέ το manual

Ο δήμαρχος της Πάτρας δεν έχασε ποτέ το manual και το Twitter τον αποθεώνει για το «θαύμα του Παμπελοποννησιακού».

Στην πολιτική δεν υπάρχουν θαύματα. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν με όραμα ώστε να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών τους. Πρόκειται για μειοψηφία στο ελληνικό πολιτικό σκηνικό και ένας εξ αυτών είναι ο Κώστας Πελετίδης. Ο δήμαρχος της Πάτρας κάνει τους συμπολίτες του περήφανους με τη μεθοδευμένη δουλειά που έχει ρίξει και τα έργα που αφήνει στον τόπο του. Τελευταίο του μεγάλο έργο είναι το πώς κατάφερε να μετατρέψει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ξανά σε λειτουργικό, καθώς είχε αφεθεί στο έλεος του Θεού μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

 

 

Η σύγκριση με το ΟΑΚΑ και το σκέπαστρο Καλατράβα γίνεται αυτόματα. Ο Κώστας Πελετίδης δεν έχασε ποτέ το manual και μέσω ενός βίντεο στο Facebook εξηγεί πώς το κατάφερε. «Πως μετατρέψαμε ένα παρατημένο Ολυμπιακό ακίνητο σε ένα από τα καλύτερα στάδια της χώρας μας. Το 2014 το στάδιό μας ήταν κατεστραμμένο, λεηλατημένο και είχε χάσει την άδεια λειτουργίας του. Εισπράττοντας τα χρωστούμενα από ομάδες ποδοσφαίρου και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ξεκινήσαμε την αποκατάσταση του. Επιδιορθώνοντας τις διαρροές και ενεργοποιώντας την γεώτρηση, ρίξαμε το κόστος ύδρευσης από 100.000 σε 5.000 ευρώ τον χρόνο. Με το δικό μας προσωπικό και αγοράζοντας μόνο τα υλικά αποκαταστήσαμε τον εξοπλισμό του σταδίου και πήραμε ξανά άδεια λειτουργίας. Και έτσι, ανοίξαμε το στάδιο για δωρεάν άθληση σε όλους τους Πατρινούς. Και φτάσαμε σήμερα να έχουμε 10.000 εγγεγραμμένους συμπολίτες μας. Το Παμπελοποννησιακό είναι πλέον ένα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα ανοιχτά κέντρα αθλητισμού στην Ελλάδα. Είναι τιμή μας να παρέχουμε ψύξη, θέρμανση, εξαερισμό και ζεστό νερό σε όλο το στάδιο. Η Πάτρα πλέον φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως οι έξι συνεχόμενοι πανελλήνιοι αγώνες στίβου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλα όσα ξέρουμε για τη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

«Δώστε του το ΟΑΚΑ»

Δεν ήθελε αρκετή ώρα για να γίνει το βίντεο viral. Οι χρήστες του Twitter το κοινοποιούν ασταμάτητα και τα αποθεωτικά σχόλια πέφτουν βροχή. «Δώστε του να αναλάβει το ΟΑΚΑ», «Ας τον κάνουμε Πρωθυπουργό» και άλλα τέτοια όμορφα για τον Πελέ της καρδιάς των Πατρινών. Και ποιος να τους αδικήσει;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved