screenshot instagram_davidbeckham Ο Σερ Άλεξ ήταν «αφεντικό» στην εξέλιξη του Μπέκαμ

Μια ανάρτησή του στο Instagram μας προετοιμάζει για όσα θα δούμε στο «Last Dance» του στο Netflix. 

Η μεγάλη ώρα, σχεδόν, έφτασε για το docuseries που αφορά τη ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μια σειρά επεισοδίων που το Netflix φιλοδοξεί να γίνει το νέο «Last Dance» και φέρει στον τίτλο, το όνομα του πρωταγωνιστή (σ.σ. BECKHAM).

 

 

Μέσα από τα επεισόδια θα μάθουμε πολλά για τον άνθρωπο που μετατράπηκε από ποδοσφαιριστής παγκοσμίου κλάσης σε ανεξίτηλο fashion icon. Μέσα από πολλές συνεντεύξεις και ντοκουμέντα του παρελθόντος, ευελπιστούμε να μάθουμε πολλά για τη ζωή του, ενώ το γεγονός ότι μέσα στα άτομα που θα μιλήσουν για εκείνον είναι και ο «Τσόλο» Σιμεόνε, καταλαβαίνουμε ότι θα έρθουν στο φως και πολλές από τις σκιώδεις στιγμές της καριέρας του.

Θυμίζουμε ότι οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στο Αγγλία-Αργεντινή 2-2 του Μουντιάλ ’98, όπου ο Μπεκς του έριξε κλωτσιά εκτός φάσης με αποτέλεσμα να δεχτεί κόκκινη κάρτα.   

Μια και μιλήσαμε για Μουντιάλ '98, θυμάστε το τραγούδι που έγραψε ιστορία;

 

Η ξεχωριστή σχέση με τον Σερ Άλεξ

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες της σειράς ντοκιμαντέρ που θα έρθουν στο φως, ωστόσο, είναι ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Από τότε που τον έφερε στην ομάδα, το πώς «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά, αλλά και σαν άνθρωπος πλάι του, την περιβόητη ιστορία με το παπούτσι που του πέταξε και πολλά άλλα που δεν ξέρουμε.

Το γεγονός ωστόσο ότι στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο Μπέκαμ αποκαλεί τον Σερ Άλεξ, «αφεντικό», μας κάνει να καταλάβουμε ότι ένα επεισόδιο θα είναι σίγουρα αφιερωμένο στη σχέση τους.

 

 

Το κατάλληλο teaser για αυτό που ελπίζουμε ότι θα εξελιχθεί στην επόμενη, αγαπημένη μας ασχολία. Το BECKHAM έρχεται στο Netflix στις 4 Οκτωβρίου 2023.

 

Απολαύστε όλο το αφιέρωμα του Ratpack, «H φανέλα με το 7» κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:

main



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved