Ελληνικές σειρές: Ένα tweet που αποτύπωσε τη γενικότερη φρενίτιδα

Νέα σεζόν, άπειρες σειρές και, όπως πάντα, αρκετή υπερβολή στο Twitter. Εκτός από ένα στιγμιότυπο.

Κάθε σεζόν ξεκινάμε με ενθουσιασμό όσον αφορά τις ελληνικές σειρές, καθώς χάνουμε το μέτρημα βλέποντας τις ελληνικές παραγωγές να απλώνονται μπροστά μας. Καθημερινά σίριαλ, δραματικά, κωμικά και κάθε άλλου είδους, απλώνονται στις οθόνες μας και εμείς, με τη σειρά μας, αναζητούμε την καλύτερη. Αν υπάρχει καλύτερη.

 

 

Μέσα σε μια μέρα, λοιπόν, όσοι δεν είχαν ακούσει ότι υπήρχε «Το Ναυάγιο» αυτή τη στιγμή περιμένουν με ανυπομονησία τη συνέχεια, ενώ υπάρχει και άλλοι που αναμένουν με αγωνία τον Νούσια ως Σπήλιο Γερακάρη στη «Μάγισσα».

Εμείς πέρσι πάντως παρακολουθούσαμε φανατικά αυτή τη σειρά.

Όπως καταλάβατε, η ελληνική TV εκτός από το Fame Story, διαθέτει σειρές κάθε είδους για πολλά γούστα. Το μενού μοιάζει ατέρμονο, σε σημείο που πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοδούμε.

 

 

Ξαφνικά η ελληνική τηλεόραση πλησιάζει τη φρενίτιδα του Netflix και αυτό φαίνεται από την απήχηση στο ελληνικό Twitter (Χ).

Όπως καταλαβαίνει κανείς, σε ένα μέσο όπου δεν υπάρχουν φίλτρα και όλοι γράφουν αυτό που θέλουν, οι ελληνικές σειρές είχαν την τιμητική τους, με τα hashtags #magissa #pagidevmenoi #sasmos #ogiatros #gitiselias #navagio #kaneotikoimasai #HParalia #pantheoi να βλέπουν το υλικό τους να μεγαλώνει.

Αν είχαμε όμως να επιλέξουμε ανάμεσα σε ένα tweet που απεικόνισε την ελληνική φρενίτιδα, αυτή ήταν σίγουρα η παρακάτω. Μια φωτογραφία της εξουθενωμένης, Έλλης Τρίγγου η οποία έχει πολλές αναγνώσεις όσον αφορά τη διάθεση του κοινού.

 

twitter

 

Είναι άραγε τόσες πολλές οι σειρές που δεν ξέρουμε τι να πρωτοδούμε; Μήπως έχουμε απηυδύσει από αυτά που βλέπουμε ή κάτι άλλο; Μια εικόνα τελικά αξίζει (πολύ) παραπάνω από χίλιες λέξεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved