Assosiated Press Reboot X-Men: Μπορεί να ξεπλύνει το αποτυχημένο Dark Phoenix;

Μετά το Secret Wars πάμε ολοταχώς για νέα ταινία X-Men. Έχουμε ωστόσο ακόμα μέχρι τότε.

Για όποιον έχει υπάρξει ισόβιος φαν των διάσημων μεταλλαγμένων, γνωρίζει πολύ καλά πως πέρα από το κομμάτι συγκεκριμένων πρωταγωνιστών όπως o Hugh Jackman, ο Patrick Stewart και o Ian McKellen, το X-Men υστερούσε σε πολλά σημεία από την πρώτη ταινία μέχρι και την τελευταία και μπορούμε ξεκάθαρα να πούμε ότι όλο αυτό έγινε επειδή τα δικαιώματα δεν βρισκόντουσαν στη Μarvel.

 

 

Aυτά όμως έχουν τελειώσει. Οι X-Men έχουν περάσει πλέον στα χέρια της μαμάς εταιρίας και παρότι είχαν ακουστεί φήμες και στο παρελθόν, ένα ρεπορτάζ του Deadline επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζεται μια ολοκαίνουργια ταινία, αν και ακόμη δεν έχει τεθεί χρονικό περιθώριο στο πρότζεκτ και η σεναριακή ομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024.

Μπορεί λοιπόν η τελευταία ταινία, το Dark Phoenix του 2019 να έπιασε πάτο, αλλά υπήρξαν και spin offs όπως τα Wolverine και φυσικά το Logan που έχουμε να τα θυμόμαστε μέχρι σήμερα. Η καλύτερη δουλειά που έχει να κάνει η Μarvel είναι να κρατήσει όλα όσα g αξίζουν τον κόπο και να πετάξει τα υπόλοιπα, ώστε να δημιουργήσει ένα reboot αντάξιο της ιστορίας των μεταλλαγμένων, όπως τη γνωρίσαμε μέσα από τα κόμιξ και το animated series. Μαζί φυσικά με τα παραπάνω νέα πληθαίνουν και οι γνώμες για το ποιος θα πρέπει να είναι ο επόμενος Wolverine, καθότι θα έχει την δύσκολη δουλειά να αντικαταστήσει τον τεράστιο Hugh Jackman.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία έχει κινητοποιηθεί και αυτό ήταν το πρώτο βήμα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Μπορούμε να κλείσουμε με αυτό το βίντεο, που για πρώτη φορά μας δημιούργησε τις ελπίδες να ξεκινήσει κάτι καλύτερο για τους X-Men.

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved