Assosiated Press Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Tupac;

Χρειάστηκε να περάσουν 27 χρόνια για να καταλήξουμε στον ένοχο (αν είναι τελικά αυτός).  Τι συνέβη όμως και άνοιξε ξανά η υπόθεση;

Ο Tupac Shakur είναι, ίσως, η επιτομή της ραπ μουσικής. Μια μοναδική φιγούρα που σε 25 χρόνια ζωής κατάφερε να κάνει τα πάντα γράφοντας τη δική του, ξεχωριστή ιστορία και σήμερα να θεωρείται ένας μύθος των ραπ στίχων, των ατέρμονων πωλήσεων και της απεικόνισης της σκληρής ζωής στο γκέτο.

Οι τελευταίες λέξεις του Tupac Shakur αποδεικνύουν ότι ήταν ο τελευταίος gangsta.

Σήμερα, ποιος ξέρει πού μπορούσε να έχει φτάσει. Η ζωή του όμως διακόπηκε ξαφνικά και βάναυσα, όταν τη νύχτα της 7ης Σεπτεμβρίου του 1996, δέχτηκε τέσσερις σφαίρες μέσα από μια διερχόμενη, λευκή Κάντιλακ ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα μία βδομάδα αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λας Βέγκας. Μέχρι σήμερα πολλά έχουν ειπωθεί για τη δολοφονία του Tupac Shakur, ωστόσο δεν υπήρξε ποτέ καμία σύλληψη -φήμες έλεγαν ότι πίσω από όλα βρισκόταν διαβόητος ράπερ, Notorious B.I.G.-  καθώς σύμφωνα με την αστυνομία του Λας Βέγκας, κανένας μάρτυρας δεν θέλησε να συνεργαστεί. Ωστόσο εδώ και λίγες ώρες, τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν.

Περίπου 27 χρόνια, λοιπόν, μετά την αιματοβαμμένη 7η Σεπτεμβρίου, έχουμε τον πρώτο ένοχο για τη δολοφονία του, κατά τον κόσμο, κορυφαίου ράπερ όλων των εποχών. Και το όνομα αυτού, Ντουέιν Ντέιβις.

 

 

Who is the notorious Duane Davis;

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (29 Σεπτεμβρίου) τα νέα από το Λας Βέγκας αναφέρουν ότι η αστυνομία έχει συλλάβει τον 60χρονο Ντουέιν Ντέιβις για τη δολοφονία του Tupac Shakur. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, ο ύποπτος ήταν πρώην ηγέτης της συμμορίας Crips του South Side Compton και βάσει του πορίσματος των Αρχών, είναι εκείνος που διέταξε την εκτέλεση του Tupac και ο λόγος ήταν η εκδίκηση.

Βάσει όσων έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, υπήρξε υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τον Tupac Shakur και τον Suge Knight, επικεφαλής της Death Row Records να ξυλοφορτώνουν τον Ορλάντο Άντερσον σε καζίνο, λίγο πριν τη δολοφονία. Μια μικρή σημείωση εδώ, ο Ορλάντο Άντερσον δεν ήταν κάποιος τυχαίος αλλά ο ανιψιός του Ντουέιν Ντέιβις.

Λεγόταν ότι η αστυνομία έχει χάσει το όπλο που σκότωσε τον Tupac. Μάλλον δεν ισχύει.

AP23272722118942 1

 

Μετά από αρκετές έρευνες της αστυνομίας, η υπόθεση «αναζωπυρώθηκε» το 2018 με νέες πληροφορίες, οι οποίες αποδεικνύουν ότι ο Ντέιβις βρισκόταν εντός της λευκής Κάντιλακ την ώρα που έπεφταν οι μοιραίοι πυροβολισμοί στο αυτοκίνητο του Tupac.

Όπως καταλάβατε, η υπόθεση άνοιξε και τις επόμενες μέρες ο πρώην ηγέτης της συμμορίας Crips θα βρεθεί προ του δικαστηρίου για να ανοίξει μια υπόθεση η οποία βρισκόταν στις σκιές εδώ και μια 30ετία. Θα είναι αυτό το τελευταίο κεφάλαιο της ανεξιχνίαστης δολοφονίας του Tupac Shakur ή θα βρεθούμε ξανά σε αδιέξοδο; Ο χρόνος θα δείξει.

Διαβάστε εδώ ποια άλλη, σημαντική υπόθεση, λέγεται ότι πρέπει να ανοίξει ξανά.

Ας θυμηθούμε όμως παρακάτω 10 κορυφαία singles του Tupac, σύμφωνα με το WatchMojo.com.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved