Sunset Party by Schweppes: Όλα όσα είδαμε στο πιο Born Social Event του μήνα!

Βρεθήκαμε πρόσφατα στο Penthouse του ξενοδοχείου Moxy Athens City για το πιο Born Social Sunset Party by Schweppes και με φόντο το ηλιοβασίλεμα, τη θέα της Αθήνας από ψηλά και τους Swingin' Cats να δίνουν τον παλμό! Απολαύσαμε κάθε λεπτό αυτής της μοναδικής βραδιάς!

Πρωταγωνιστές του event ήταν τα νέα απολαυστικά Schweppes Lime Mango και Schweppes Pink Signature. Το δροσιστικό και ανάλαφρο Schweppes Lime Mango, αποτέλεσε την τέλεια έναρξη για τη βραδιά, ενώ στη συνέχεια δοκιμάσαμε τις απολαυστικές επιλογές cocktails και ένα ανατρεπτικό mocktail που επιμελήθηκε για εμάς, η Brand Ambassador του Schweppes, η mixologist Μαίρη Ταλαιπώρου, με βάση το Schweppes Pink Signature, με νότες από μύρτιλο και μαύρο φραγκοστάφυλο! Ξεχωρίσαμε τα Blackberry G&T , το Pink Signature Mule με βάση το gin, το Sunset Spritz με βάση τη vodka και φυσικά το mocktail Strawberry Smash για όσους προτίμησαν κάτι χωρίς αλκοόλ.

Ο Born Social χαρακτήρας του Schweppes γέμισε τη βραδιά μας με χρώμα, γεύση και μουσική! Βρεθήκαμε με παλιούς και καινούριους φίλους και απολαύσαμε μαζί το πιο μαγευτικό Sunset Party! Η δύναμη του Schweppes ανέδειξε για ακόμα μια φορά την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα μας και δημιούργησε το τέλειο σκηνικό γι’ αυτό το αξέχαστο late summer ηλιοβασίλεμα.

Απολαύστε Υπεύθυνα

 

###

#SchweppesGreece

#BornSocial

#TheSchweppesClub

https://www.schweppes.gr/
Instagram: schweppesgreece

Facebook: @schweppesgreece

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved