Getty Images - 09.10.2023-kyliejennertimotheechalamet_z_008_oyy4pptt Unpopular Opinion: Ο Timothée Chalamet ταιριάζει απόλυτα με την Kylie Jenner

Ο γυναικείος πληθυσμός δεν πήρε και πολύ καλά την επιλογή του Timothée. Αφενός δεν τον ενδιαφέρει, αφετέρου τον έχετε ψυχολογήσει λάθος.

Σ’ ένα παράλληλο σύμπαν, αν ήσουν γείτονας του Timothée Chalamet στο Los Angeles θα είχες βαρεθεί ν’ ακούς στη διαπασών Άντζελα Δημητρίου. «Φταίει ο έρωτας γιατί ό,τι του συμβαίνει, φταίει ο έρωτας που ακόμη τον τρελαίνει». Το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται και ο Χολιγουντιανός star τα απολαμβάνει στον υπερτάτο βαθμό. Το crush κάθε έφηβου κοριτσιού, ο οποίος btw έχει σουξέ και σε μεγαλύτερες γυναίκες, είναι ερωτευμένος. Δεν το κρύβει και πολύ καλά κάνει. Σιγά μη δώσει σημασία στα όσα λέγονται και όσα γράφονται σε sites και social media. Ωστόσο η επιλογή του ξίνισε αρκετές γυναίκες. Η Kylie Jenner είναι η γυναίκα που του έχει πάρει το μυαλό αλλά η μέση Ελληνίδα δεν μπορεί να το δεχτεί. Σαν την κακιά πεθερά, δε δίνει τη συγκατάθεσή της σε αυτή τη σχέση. Την ρώτησε ο Timothée; Όχι. Πιστεύεις ότι τον ενδιαφέρει η αποψούλα της Έλλης από τον Χολαργό που αγνοεί την ύπαρξή της; Προφανώς και όχι.

 

 

Αλλά γιατί φτάσαμε ως εδώ; Διότι Timothée έχεις δώσει δικαιώματα. Έχεις κάνει κάθε γυναίκα να πιστέψει ότι είσαι διαφορετικός. Ότι είσαι ο Ντόριαν Γκρέι της Gen Z. Όλες αυτές οι εμφανίσεις σου σε Gala είναι ξεκάθαρα επιτηδευμένες. Είναι επικοινωνία. Και καλά κάνεις διότι αυτή είναι η δουλειά σου. Πουλάς την εικόνα σου, είσαι ένα δημιούργημα των media και είναι η δική σου στιγμή ώστε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία και να γεμίσεις τον προσωπικό σου λογαριασμό με πολλά μηδενικά πίσω από το 1 έως το 9. Δε φταις εσύ για το πιστεύουν οι άλλοι. Ευθύνεσαι μόνο για τα λόγια σου και τις εμφανίσεις σου.

Ωστόσο κάπου πρέπει να ακούσεις και την καρδιά σου. Η Kylie Jenner είναι η γυναίκα που κυριαρχεί στο μυαλό και στην ψυχή σου. Πίστεψέ με όλοι οι άνδρες σε καταλαβαίνουν. Γνωρίζουμε τους λόγους που έχεις αποφασίσει να γλεντάς με την Kylie. Όσο και να σε κράζουν, όσο και να προσπαθούν να επιχειρηματολογήσουν για την ακατανόητη και λάθος επιλογή σου, εμείς ξέρουμε. Η Kylie είναι η τύπισσα που θα πετύχεις σε μπαρ στον Κορυδαλλό και θα σε «καταστρέψει». Μίλησε το καγκουριλίκι μέσα σου και δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε όλο αυτό.

 

 

Δώσε προσοχή σε αυτά που θα σου γράψω και μην ακούς τις άλλες. Είστε το πιο ταιριαστό ζευγάρι του Hollywood. Δεν είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Αλλά περνάτε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Είναι η εκείνη η γυναίκα που θα δώσει τη σκυτάλη στην επόμενη, η οποία θα γίνει η γυναίκα της ζωής σου. Την Kylie δε θα την παντρευτείς αλλά μαζί της θα ζήσεις τη ζωή σου μέχρι το μεδούλι. Δε θα έχεις απωθημένα και αυτό είναι σημαντικό βήμα για την ωρίμανση ενός άνδρα. Και η σχέση σου με την Kylie Jenner είναι αυτό ακριβώς. Η γέφυρα μεταξύ του παιδιού που γίνεται άνδρας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved