Ο A.I.μίλιος είναι ο πρώτος Έλληνας ΑΧΕ virtual influencer και θέλεις να τον ακολουθήσεις κι εσύ!

Ένας τύπος που «φυσάει», ακαταμάχητος, κορυφαίος sportsman, guru του gaming, master της μουσικής, είδωλο του στυλ, είναι ένας τύπος που θέλεις να ακολουθήσεις. Ένας τύπος που θέλεις να θαυμάσεις, θέλεις να εμπνευστείς από αυτόν, θέλεις ακόμα και να τον αντιγράψεις. Είναι ο τύπος που θα σου ανοίξει έναν νέο δρόμο, έναν δρόμο που γνωρίζεις καλά πως δεν θα σε απογοητεύσει: Είναι ο δρόμος της επιτυχίας και έχει δημιουργηθεί ειδικά με όλα τα απαραίτητα συστατικά.

Αν δεν το έχεις ήδη αντιληφθεί, μιλάμε για τον κορυφαίο A.I.μίλιο, τον πρώτο Έλληνα ΑΧΕ virtual influencer και τον δρόμο που εκείνος ακολουθεί προς την απόλυτη κορυφή. Πιστεύεις πως είσαι έτοιμος να τον ακολουθήσεις κι εσύ;

 

 

 

 

Το άρωμα της νέας εποχής, δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

Ο A.I.μίλιος, ο πρώτος Έλληνας ΑΧΕ virtual influencer σε καλωσορίζει στη νέα εποχή. Ο κόσμος αλλάζει, προχωρά και οι εξελίξεις είναι εδώ για να σου προσφέρουν το καλύτερο, αυτό που αξίζεις, αυτό που θέλεις να έχεις. Όταν μιλάμε για το AXE λοιπόν, το AXE A.I. το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι αυτό ακριβώς που θέλεις.

Η διαδικασία δημιουργίας του νέου AXE A.Ι. όσο απλή σαν ιδέα μπορεί να σου ακούγεται είναι ταυτόχρονα, ανάλογα περίπλοκη: Διότι αν στο ερώτημα «πώς θα δημιουργήσουμε το καλύτερο άρωμα στον κόσμο;», η προφανής απάντηση είναι «παίρνοντας το καλύτερο από κάθε άρωμα που υπάρχει», η διαδικασία συλλογής των στοιχείων αυτών είναι μια τεράστια και περίπλοκη υπόθεση, που ήρθε εις πέρας μόνο χάρη στις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ουσιαστικά, λοιπόν, μέσω της συλλογής μεγάλου όγκου δεδομένων από απόψεις καταναλωτών σε κάθε μήκος και πλάτος της Γης, δημιουργήθηκε «τεχνικά» το καλύτερο άρωμα στον κόσμο.

 

AIMILIO2

 

Κι επειδή τα στοιχεία μιλούν πάντα ακόμα πιο σαφώς, πρέπει να γνωρίζεις ότι με την αξιοποίηση τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης, συνολικά εξετάστηκαν 42 TiB δεδομένων ανάμεσα σε 3,5 εκατομμύρια μεμονωμένα αρώματα, 6 χιλιάδες μεμονωμένα συστατικά και 7 χιλιάδες τάσεις των καταναλωτών.

Ο πιο κουλ τύπος είναι ο A.I.μίλιος, ο πρώτος Έλληνας ΑΧΕ virtual influencer

Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί η καλύτερη μυρωδιά στον κόσμο κι εσύ να μπορείς τώρα να έχεις στα χέρια σου το νέο AXE Α.Ι. – και στο smartphone σου, τον A.I.μίλιο, τον πρώτο Έλληνα ΑΧΕ virtual influencer που δημιουργήθηκε και ο ίδιος με τα καλύτερα χαρακτηριστικά των πιο πετυχημένων διάσημων Ελλήνων influencers.

Με τη δυναμική του παρουσία, ο A.I.μίλιος σου προτείνει πάντα τα καλύτερα και δίνει τα δικά του tips για lifestyle θέματα, gaming, μουσική και ό,τι άλλο σε ενδιαφέρει! Ναι, η σκέψη σου είναι σωστή: Σύντομα ο A.I.μίλιος θα γίνει «ο άνθρωπός σου» στα SOME και στο προφίλ του θα βρίσκεις το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο, διότι είναι βέβαιο πως αυτόν τον καταπληκτικό τύπο, τον θέλεις «σύμμαχό» σου, τον θέλεις στην παρέα σου!

 

AIMILIO3

 

Βρες τώρα στα Social Media τον A.I.μίλιο, στο Instagram και το Tik Tok και βάλε στη ζωή σου το καλύτερο για να προχωρήσεις στο αύριο, μόνο με τα καλύτερα. Με έμπνευση, με ιδέες και προτάσεις για όλα όσα σε ενδιαφέρουν, με την… υπογραφή της τεχνολογίας! Διότι, τώρα γνωρίζεις πως η μοναδική μυρωδιά του αρώματός σου, έχει δημιουργηθεί με την πιο προηγμένη τεχνολογία και πως νέο AXE A.I., το νέο άρωμά σου, είναι αυτό που επιλέγεις με την καρδιά σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved