Γνώρισε τον Α.Ι.μίλιο, τον πρώτο Έλληνα ΑΧΕ virtual influencer και γίνε ακαταμάχητος!

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το special gift σου, εκείνο που θα σε έκανε να ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους ή πώς θα μπορούσες να μην αποτελείς μέρος ενός target group, αλλά να δημιουργήσεις το δικό σου; Κι όμως, αρκεί λίγη έμπνευση και πολύ γρήγορα θα αντιληφθείς ότι είσαι ήδη μοναδικός – και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να το πιστέψεις, είναι να βρεις τον δικό σου ακαταμάχητο «σύμμαχο».

Και μην νομίζεις, πως όλη αυτή η σοφία που με διακατέχει, υπήρχε μέσα μου εδώ και καιρό. Αντιθέτως, προέκυψε ξαφνικά στη ζωή μου, χάρη σε μία συνέντευξη που είχα την τύχη να δω, με τον Παναγιώτη Μαρκεζίνη στον ρόλο του παρουσιαστή και τον Α.Ι.μίλιο, τον πρώτο virtual ΑΧΕ influencer που δημιουργήθηκε με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης, στη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

Και επειδή, τα λόγια είναι περιττά όταν υπάρχουν προσωπικότητες όπως ο Α.Ι.μίλιος, μην χάνεις άλλο χρόνο και δες το παρακάτω video.

 

 

Ο virtual influencer που θα γίνει «ο άνθρωπός σου»

Κακά τα ψέματα, ποιος δεν θα ήθελε να έχει για κολλητό του έναν αλλιώτικο virtual influencer, οι δημιουργοί του οποίου εμπνεύστηκαν την ύπαρξή του από τα καλύτερα στοιχεία των καλύτερων influencers, όπως η εμφάνιση και τα skills τους; Όταν μάλιστα, το συγκριτικό του πλεονέκτημα είναι ότι δεν έχει μία συγκεκριμένη εξειδίκευση, αλλά ασχολείται και λειτουργεί ως influencer για πολλούς διαφορετικούς τομείς, η επιτυχία του είναι δεδομένη!

Ένα είναι το σίγουρο λοιπόν, ο A.I.μίλιος θα γίνει «ο άνθρωπός σου» στα SOME, μιας και είναι πάντα online, είναι επίμονος, δημιουργικός, παιδί της τεχνολογίας, ενώ συγχρόνως έχει τα πιο ενδιαφέροντα χόμπι, όπως η γυμναστική και η μαγειρική. Με δυο λόγια, είναι το πρότυπο κάθε σύγχρονο άντρα και πλέον, στο προφίλ του θα βρίσκεις το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο. Άλλωστε, δεν υπάρχει αμφιβολία πως αυτόν τον καταπληκτικό τύπο, τον θέλεις για «σύμμαχό» σου, έτσι δεν είναι;

 

aiaxe2

 

Πώς δημιουργήθηκε το καλύτερο -των καλύτερων- άρωμα στον κόσμο;

Και τώρα φυσικά, η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου! Διότι καλά όλα αυτά, όμως σίγουρα όλα όσα θέλεις να μάθεις για τον Α.Ι.μίλιο είναι ποια είναι η δική του super δύναμη, που τον κάνει τόσο δραστήριο και ακαταμάχητο ή ακόμη καλύτερα ποιος είναι ο δικός του «σύμμαχος», που τον διατηρεί κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας… αψεγάδιαστο.

Ο λόγος για το νέο AXE Limited Edition A.l. φυσικά, χάρη στο οποίο και υπάρχει. Ναι, καλά κατάλαβες, το νέο AXE Limited Edition A.Ι. δημιουργήθηκε όταν το ΑΧΕ συνάντησε την Τεχνητή Νοημοσύνη και μέσα από την προηγμένη τεχνολογία του, τον μοναδικό σχεδιασμό του και την εξαιρετική του απόδοση, έσπασε τους κώδικες ενός ακαταμάχητου αρώματος. Πώς το κατάφερε αυτό; Μα φυσικά, παίρνοντας το καλύτερο από κάθε άρωμα που υπάρχει στον κόσμο με τη  βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Βλέπεις, τα στοιχεία μιλούν πάντα από μόνα τους, γι’ αυτό αρκεί να γνωρίζεις ότι με την αξιοποίηση της τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης, συνολικά εξετάστηκαν 42 TiB δεδομένων ανάμεσα σε 3,5 εκατομμύρια μεμονωμένα αρώματα, 6 χιλιάδες μεμονωμένα συστατικά και 7 χιλιάδες τάσεις των καταναλωτών. Αλλά καλύτερα ας μην σου πω άλλα… διότι μία δοκιμή είναι αρκετή για να σε πείσει και να ακολουθήσεις το παράδειγμα του A.I.μίλιου.

 

aiaxe1

 

Αν θέλεις λοιπόν, να γίνεις και εσύ το ίδιο ακαταμάχητος, τα βήματα είναι απλά: Βρες τώρα στα Social Media τον A.I.μίλιο, στο Instagram και το Tik Tok, ακολούθησε τις ιδέες και τις προτάσεις του και φυσικά κάνε μέρος της καθημερινότητάς σου τη μοναδική μυρωδιά του νέου AXE A.I., του αρώματος που έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης και «υπόσχεται» να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved