associated press Κανείς δε γελάει με τον Steven Seagal, αλλιώς νιώθει την οργή του

Ο John Leguizamo έχει κάθε λόγο να μισεί τον Steven Seagal και διηγείται την ιστορία του.

Δεν πρέπει να τα βάζεις με τον Steven Seagal. Σκληρός, άνιωθος, ανάλγητος. Έχει ταυτιστεί με τις ταινίες δράσης και το επικό ξυλίκι. Εξάλλου είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στο Aikido. Ωστόσο το ξυλίκι δεν το ρίχνει μόνο σε ταινίες. Το ρίχνει και στην κανονική ζωή. Ξύλο που έχουν αισθανθεί στο κορμάκι τους μέχρι και οι συμπρωταγωνιστές του. Χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη του John Leguizamo στη ταινία «Κρίσιμη απόφαση».

Τι συνέβη ακριβώς; Στην ταινία του 1996 που σκηνοθέτησε ο Stuart Baird πρωταγωνιστούσαν μεταξύ άλλων Steven Seagal, Kurt Russell, Halle Berry, John Leguizamo. Από την πρώτη μέρα της πρόβας, οι Seagal και Leguizamo είχαν μία μικρή κόντρα. «Στην ταινία υποτίθεται ότι θα έπαιζα τον λοχία», είπε ο John Leguizamo σε συνέντευξή του στο AV Club. «Την πρώτη μέρα της πρόβας ήμασταν όλοι οι ηθοποιοί μαζί. Μεγάλα παιδιά, έμπειροι για τη δουλειά», για να προσθέσει εν συνεχεία: «Όταν αρχίσαμε τις πρόβες, μπήκε μέσα και με μπάσα λαχανιασμένη φωνή λέει: Είμαι το αφεντικό. Ό,τι λέω είναι νόμος. Άρχισα να γελάω. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Να μπαίνει στην πρόβα και να λέει αυτά τα σκ@τ@. Όταν γέλασα, με χτύπησε με τον αγκώνα και με πέταξε πάνω σ’ έναν τοίχο με κίνηση Aikido. Έπεσα στο έδαφος και το μόνο που μπορούσα να πω ήταν: Γιατί;».

 

 

Ο Leguizamo επέλεξε να μην καταφύγει στη βία, αλλά το περιστατικό ήταν σίγουρα έκπληξη για εκείνον. Ο Leguizamo είχε λίγη οργή μέσα του, όπως είπε στη συνέντευξη: «Ήθελα πολύ να του πω ότι τρέχει σαν κορίτσι αλλά χωρίς μαλλιά αλλά φοβόμουν». Σε μια σκηνή της ταινίας όπου ο χαρακτήρας του Seagal πεθαίνει, ο Leguizamo εμφανίστηκε πιο νωρίς. «Ήθελα να τον δω να πεθαίνει».

Η περίεργη απάντηση από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του Steven Seagal

Η απάντηση του υπεύθυνου δημοσίεων σχέσεων του Steven Seagal ήταν επίσης ενδιαφέρουσα ή τουλάχιστον αστεία για τον Leguizamo. «Η απάντηση ήταν ότι αν με δει στο κόκκινο χαλί, θα με βγάλει νοκ άουτ. Αυτή ήταν η απάντησή του. Και η απάντησή μου ήταν ότι δε φοβόμουν γιατί δεν τον έχω δει σε ταινία εδώ και χρόνια, κάτι που θα τον έκανε να θέλει πραγματικά να με βγάλει νοκ-άουτ. Μπορεί να πολεμήσει. Αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα στο σχόλιό μου: Μπορεί πραγματικά να με βγάλει νοκ-άουτ. Τρέχει σαν κορίτσι, αλλά χτυπάει σαν πολεμιστής που έχει προπονηθεί σε όλη του τη ζωή».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved