Ιταλός εκατομμυριούχος χωρίζει την σύντροφό του στο πάρτι του αρραβώνα τους

Της είπε να πάει στη Μύκονο με τον εραστή της να φάνε καλαμαράκια των 500€ 

Ο Μάσιμο Σέγκρε είναι ένας από τους πιο γνωστούς τραπεζίτες της Ιταλίας, στενός συνεργάτης του Κάρλο Ντε Μπενεντέτι και γενικά εκτός από καλή οικονομική κατάσταση, είναι εξέχον μέλος της καλής κοινωνίας της γειτονικής χώρας. Η Κριστίνα Σεϊμάντι είναι η 47χρονη εντυπωσιακή σύντροφός του, ή μάλλον ήταν η σύντροφός του μέχρι πριν από λίγες ημέρες. 

Το ζεύγος ήταν έτοιμο να επισημοποιήσει τον δεσμό του με ένα πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένη όλη η καλή κοινωνία που αναφέραμε πιο πάνω. Πολιτικοί, τραπεζίτες, βιομήχανοι κλπ ήταν έτοιμοι να χτυπήσουν τα ποτήρια τους με τα μαχαιροπήρουνα καθώς ο Σέγκρε πήρε το μικρόφωνο και όλοι περίμεναν τα γεμάτα μέλι λόγια τους για την πολυαγαπημένη του σύντροφό, αλλά αντ’αυτού είχε μια μάλλον αμήχανη έκπληξη για όλους.

Παίρνοντας τον λόγο ανακοίνωσε σε όλους τον χωρισμό του, ενημερώνοντας την Κριστίνα ότι γνωρίζει για τον παράνομο δεσμό της, καλώντας τη να τον πάρει και να πάνε μαζί στη Μύκονο να παρτάρουν χωρίς έλεος τρώγοντας καλαμαράκια των 500€. 

 

 

Οι 150 καλεσμένοι έμειναν παγωτό παρά τη ζέστη της εποχής και ούτε η πολυτέλεια της τορινέζικης βίλας που φιλοξενούσε το πάρτι δεν μπόρεσε να τους κάνει καλά. Παγωτό έμεινε και η παραλίγο νύφη ακούγοντας ότι ο γάμος πάει για φούντο με τον παραλίγο γαμπρό να αποκαλύπτει ότι ξέρει για μια σχέση της με έναν 50χρονο δικηγόρο και γνωρίζοντας πόσο τον αγαπάει, θέλησε με αυτό το πάρτι να να γιορτάσει την έναρξη της ελευθερίας της και να ζήσει τον έρωτά της όπως αυτή θα ήθελε χωρίς να προχωρήσει σε έναν γάμο που δεν πρόκειται να κρατούσε πολύ.

Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που έκανε κοτζάμ τραπεζίτη να σκηνοθετήσει όλη αυτή την οπερέτα για να χωρίσει δημόσια και με απόλυτο εξευτελισμό, αντί να τη χωρίσει ήσυχα και ιδιωτικά. Οι Ιταλοί λένε ότι ο έρωτας είναι μια μορφή μικρής τρέλας και μάλλον έχουν δίκιο. Ο Σέγκρε φαίνεται ακόμα ερωτευμένος, παρά το ότι είναι πληγωμένος και το πάρτι αυτό ήταν απόδειξη της αγάπης του, μιας αγάπης που ήθελε να την ξέρουν όλοι καθώς αυτή έσβησε μέσα στο πέπλο της προδοσίας. Και οι τραπεζίτες έχουν ψυχή τελικά. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved