associated press Dave Bautista και Jason Momoa ετοιμάζουν τη νέα ταινία που θα συζητηθεί

Δύο κορυφαίοι action heroes ενώνουν τις δυνάμεις τους στο The Wrecking Crew

To Blue Beetle που έκανε την πρεμιέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο του ενδιαφέροντος του κοινού που λειτούργησε σαν εκκρεμές με το Barbieheimer, αλλά ο δημιουργός του δεν θέλει να περιοριστεί σε αυτή του την επιτυχία.

Πριν καν κλείσει εβδομάδα στις αίθουσες το Blue Beetle, o Angel Manuel Soto, έχει ήδη στα σκαριά τη νέα μεγάλη του ταινία, οι υπογραφές της οποίας μπήκαν λίγο πριν τη μεγάλη απεργία του Hollywood, άρα είναι μόνο θέμα χρόνου το πότε θα τη δούμε και όχι το αν θα τη δούμε. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του The Wrap, το σενάριο της νέας ταινίας έχει την υπογραφή του Jonathan Topper και ο τίτλος της είναι The Wrecking Crew. Οι πρώτες πληροφορίες για το cast επιβεβαιώνουν τον τίτλο της ταινίας μιας και οι Dave Bautista και Jason Momoa ξέρουν πολλά από καταστροφές, εκρήξεις, δράση και ξυλίκι, όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο, ή και και όχι τόσο απαραίτητο.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές για την πλοκή της ταινίας, πέρα από τον χαρακτηρισμό buddy action movie, που μάλλον μας προϊδεάζει για το ένα βουνό δίπλα στο άλλο θα τα κάνουν από κοινού γης μαδιάμ.

Υπομονή μέχρι να μάθουμε περισσότερα για αυτή την εκρηκτική συνεργασία.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved