Το Skyfall ψηφίστηκε ως η καλύτερη James Bond ταινία

Ο Daniel Craig βγήκε νικητής σε αυτήν την άτυπη μάχη.

Ποια ταινία του James Bond είναι η καλύτερη όλων των εποχών; Αυτό το ερώτημα είναι δύσκολο να απαντηθεί. Τουλάχιστον η William Hill Vegas προσπάθησε να βρει την απάντηση μέσω έρευνας που πραγματοποίησε σε δείγμα 3.500 φανατικών οπαδών του franchise. Για να μη σε κρατάμε σε αγωνία, η ταινία Skyfall του 2012 που πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig ψηφίστηκε ως η καλύτερη ταινία με ποσοστό 17.5%. Δεύτερη έρχεται η ταινία Goldfinger με 8.5%, όπου πρωταγωνιστεί ο

Στην τρίτη θέση έρχεται το «No Time To Die» με 7% (μεγάλε Daniel Craig) ενώ στην τελευταία θέση με μόλις 0.6% έρχεται το «Never Say Never Again» στην τελευταία εμφάνιση του Connery ως πράκτορα 007.

 

 

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Σαμ Μέντες, το Skyfall θεωρείται ευρέως ως μια από τις καλύτερες ταινίες του James Bond που έγιναν ποτέ. Το Skyfall ήταν μια κριτική και εμπορική επιτυχία, κερδίζοντας πάνω από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και συγκεντρώνοντας 92 τοις εκατό κριτική αξιολόγηση στο Rotten Tomatoes.

Ο Daniel Craig έπρεπε να γίνει κλέφτης για να φάει πριν γίνει ο James Bond

Η ταινία κέρδισε επίσης δύο Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού και Καλύτερης Μοντάζ Ήχου, ενώ κέρδισε πολλά Γκράμι και Χρυσή Σφαίρα. Το 2022, ο Craig είπε στη Martha Kearney στο podcast «Best of Today» του BBC Radio 4 ότι δε μετάνιωσε που άφησε το franchise.

 

 

«Όχι, καθόλου», είπε. «Πέρασα 17 απίστευτα χρόνια από τη ζωή μου για να το κάνω αυτό. Κυριολεκτικά θέλω να περάσω τα επόμενα 20 χρόνια της ζωής μου προσπαθώντας να τα αποσυνδέσω όλα και να προσπαθήσω να τα βάλω σε μια θέση γιατί ήταν απίστευτο». Και συνέχισε: «Το άφησα εκεί που ήθελα. Και ότι μου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνω αυτό με την τελευταία ταινία».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved