Σε άλλα νέα οι Simpsons «προφητεύουν» πόλεμο στα Βαλκάνια το 2023

Το επεισόδιο που προβλήθηκε το 2005 έχουν προβλέψει το «Oppenheimer» και πόλεμο στη «γειτονιά» μας το Φθινόπωρο.

Δε μας τα λέει καλά η κίτρινη οικογένεια. Τα επεισόδια και οι «προφητείες» των Simpsons γίνονται viral καθώς εκτός από γέλιο, προσφέρουν και ανησυχία. Πέφτουν σχεδόν πάντα μέσα και κάθε φορά που ένα παγκόσμιο γεγονός συνταράσσει τον πλανήτη, είναι εκεί για να μας κουνήσουν το δάχτυλο σε ύφος «εμείς σας τα λέγαμε». Αυτή τη φορά μία Αμερικανίδα δημοσιογράφος παρατήρησε κάτι που προκαλεί σοκ στη γειτονιά μας.

Στο επεισόδιο «Home away from Homer» που προβλήθηκε το 2005 και αφορά το φθινόπωρο του 2023, προβλέπεται πόλεμος στα Βαλκάνια. «Κόσοβο. Έχετε δει αυτό το μιμίδιο από τους Simpsons να προβλέπει έναν πόλεμο μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας το φθινόπωρο του 2023; Φαίνεται δυσοίωνο», αναφέρει χαρκατηριστικά η Μόρις και μία ανατριχίλια σε πιάνει. Επιπλέον, η δημοσιογράφος παρατήρησε ότι σε αυτή τη σκηνή υπάρχει και μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

 

 

«Στο ίδιο επεισόδιο που διαδραματίζεται την ίδια χρονιά, οι Simpsons έρχονται στο θέατρο όπου παρουσιάζουν την ταινία Oppenheimer. Είναι 2023 και η ταινία Oppenheimer είναι στους κινηματογράφους». Τι έγινε φίλε; Σου κόπηκαν τα γελάκια.

Simpsons: Πώς καταφέρνουν και προβλέπουν το μέλλον

Όπως σημείωσε, τα τελευταία νέα δείχνουν ότι οι προβλέψεις στους Simpsons συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Ως παράδειγμα, ανέφερε την πρόσφατη τραγωδία του βαθυσκάφους «Τιτάν». Νωρίτερα, οι θαυμαστές του τηλεοπτικού έργου θυμήθηκαν τη σκηνή κατά την οποία το υποβρύχιο απέπλευσε στον βυθισμένο Τιτανικό και ο κύριος χαρακτήρας άρχισε να ξεμένει από οξυγόνο.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Simpsons μεταξύ άλλων έχουν προβλέψει μέσω των επεισοδίων τους, τον πόλεμο στην Ουκρανία, το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, την εκλογή του Τραμπ και την πανδημία του Covid-19. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πέσουν έξω.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved