Mark Zuckerberg εναντίον Elon Musk: Γιατί να θες να δεις τέτοιο αγώνα;

Από τους δεκάδες αγώνες ΜΜΑ που έχουν παιχτεί θα είναι ξεκάθαρα ο πιο βαρετός και ανούσιος.

Όσο περνάει ο καιρός ακούμε όλο και περισσότερες ειδήσεις σχετικά με έναν πιθανό αγώνα ΜΜΑ ανάμεσα στον Mark Zuckerberg και τον Elon Musk. Οι 2 άντρες το έχουν ρίξει στη γυμναστική, στις πολεμικές τέχνες και στις προπονήσεις θέλοντας να δώσουν θέαμα. Αλλά μεταξύ μας ρε παιδιά ποιος θέλει δηλαδή να δει 2 δισεκατομμυριούχους να παίζουν σφαλιάρες;

Δεν ξέρουμε αν θα συμβεί ή δεν θα συμβεί αυτός ο αγώνας. Αλλά μήπως έχει πάρει περισσότερες διαστάσεις από όσο πρέπει; Στην αρχή είχαμε τα μηνύματα που στέλνανε μεταξύ τους οι 2 άντρες και ξαφνικά αφού ο Μίστερ Φέισμπουκ πήρε την μπλε ζώνη στο ζίου ζίτσου, αποφάσισε να στήσει και ένα octagon ring στον κήπο του, όμοιο με αυτό πού γίνονται οι επαγγελματικοί αγώνες. Εντάξει είναι ωραίο να ασχολείσαι με τις πολεμικές τέχνες έστω και μετά από χρόνια, αλλά πραγματικά η όλη φάση έχει αρχίσει και κουράζει.

Μπορούμε να σκεφτούμε πάρα πολλά ζευγάρια αθλητών που θα θέλαμε να πλακωθούν μέσα στο ρινγκ για να δοκιμάσουν την αντοχή τους και να δούμε ποιος θα κέρδιζε. Αλλά δύο τύποι που έχουν κυριολεκτικά έχουν τα πάντα και έχουν αποφασίσει να τραβήξουν και τον κόσμο σε όλο αυτό, είναι απλά θλιβερό. Καταλαβαίνουμε όταν αυτό το πράγμα γίνεται από αθλητές γιατί από αυτό ζουν. Και όσο περισσότερο κόσμο καταφέρουν να φέρουν στα social media, τόσο το καλύτερο και για τα μελλοντικά έσοδα από τον αγώνα. Αλλά 2 τύποι που έχουν δισεκατομμύρια; Αλήθεια τώρα; Όσο πρόοδο και να έχουν κάνει οι δυο τους δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσεις να δεις ένα τέτοιο θέαμα. Για την ακρίβεια ακριβώς επειδή χρησιμοποιούν με αυτό το στυλ τον κόσμο προσπαθώντας να δημιουργήσουν ντόρο γύρω από έναν πιθανό αγώνα, κανονικά πρέπει να φάνε τέτοιο κράξιμο και να μαζευτούν που να μην τους ξαναδούμε σε δημόσια εμφάνιση για αρκετό καιρό. Αλλά έτσι δεν πάει όταν έχεις λεφτά κάνεις ότι θες.

Ευχόμαστε στον Zuckerberg να βγάλει και δίπλωμα δασκάλου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την επιθυμία να κάτσουμε να τον δούμε να ανταλλάζει φάπες με έναν ακόμα κροίσο που δίνει περίεργα ονόματα στα παιδιά του. Στο φινάλε αν είναι τόσο άντρες, ας αντιμετωπίσουν κανένα Floyd Mayweather Jr., ο οποίος λογικά θα έχει πεθάνει από τα γέλια αν παρακολουθεί το τι γίνεται. Και το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Ότι τις περισσότερες φορές για αυτούς τους ανθρώπους που τα έχουν όλα, αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια φάση. Όχι πάντα αλλά συνήθως έτσι συμβαίνει. Μέχρι να έρθει στη μόδα το κυνήγι τσούχτρας και να αποφασίσουν να ασχοληθούν και να βάζουν στοιχήματα για αυτό.

Γκολ αλλά ειλικρινά ποιος θέλει να δει ΜΜΑ αγώνα ανάμεσα σε κροίσους;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved