To πρώτο trailer του Exorcist: Believer είναι καλύτερο από αυτό που περιμέναμε

Η ιστορία επαναλαμβάνεται 50 χρόνια μετά.

Ένα από τα κορυφαία θρίλερ όλων των εποχών επιστρέφει και τώρα έχουμε επίσημα και το trailer (τρέιλερ).Συγκεκριμένα,  το επίσημο  trailer του The Exorcist: Believer -όπως είναι ο τίτλος του- κυκλοφόρησε, δίνοντας μία γεύση σχεδόν τριών λεπτών για τη νέα ταινία το  Εξορκιστή. Όπως είναι λογικό η πλοκή θα έχει σχέση με τα γεγονότα της πρώτης all time classic ταινίας και θα εμπνέεται από εκεί.

 

 

Υπόθεση

Όσον αφορά τη νέα υπόθεση θα δουμε την βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn να οποία επιστρέφει ως Chris McNeil τη μητέρα της Megan που είχε δαιμονιστεί στην πρώτη ταινία του 1973. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι  Leslie Odom Jr., ο οποίος υποδύεται και τον πατέρας της μικρής Angela. Η ιστορία επαναλαμβανεται 50 χρόνια μετά, όπου η McNeil  θα αντιμετωπίσει ξανά όπως φαίνεται και από τον trailer τον δαίμονα Pazuzu, ο οποίος καταλαμβάνει άλλα δύο νεαρά κορίτσια μαζί.

Το κάστ αποτελείται από τους ο Linda Blair, Ellen Burstyn, Ann Dowd, Lidya Jewett , Raphael Sbarge, Jennifer Nettles και Olivia Marcum. Τέλος, η ταινία θα προβληθεί στις 13 Οκτωβρίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved