O Christopher Nolan δεν ενδιαφέρεται για άλλες ταινίες με υπερήρωες

Ότι είδαμε, είδαμε. Και ξεχάστε τον και από την τηλεόραση.

Μπορεί η τριλογία του Nolan για τα Batman να υπήρξε κομβικό σημείο για την επανεφεύρεση του νυχτεριδανθρώπου και την προβολή του στο κοινό, αλλά φαίνεται πως αυτές οι μέρες έχουν τελειώσει για τον σκηνοθέτη.

Αυτή την περίοδο που βρίσκεται στο επίκεντρο των media λόγω της προβολής του Oppenheimer, o Nolan απάντησε σε ερώτηση του YouTuber HugoDécrypte, για το αν θα έκανε ποτέ ξανά ταινία με υπερήρωα ως κεντρικό πρωταγωνιστή. Και η απάντηση ήταν αρνητική. Ο σκηνοθέτης είπε απλά «όχι» τόσο σε μία πιθανή ταινία με υπερήρωες όσο και για κάποια προβολή σε τηλεόραση. Επέλεξε όμως να μην απαντήσει τίποτα όταν ερωτήθηκε για το αν θα γυρνούσε μια Star Wars ταινία.

Διάβασε επίσης: Το Oppenheimer αποθεώθηκε από τους κριτικούς.

Γνωρίζουμε ωστόσο πως ο Nolan έβλεπε τα πάντα με μία δική του ξεχωριστή ματιά. Το αγαπημένο Inception του 2010 ήταν ο τρόπος που αντιλαμβανόταν τον James Bond σε ένα πιο sci-fi πλαίσιο και κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο τόσο για το στόρι, όσο και για τα οπτικά εφέ. Στην περίπτωση του Batman, απλά ολοκλήρωσε την ιστορία που είχε να διηγηθεί.

Για καλή μας τύχη ωστόσο, κάνει ακόμα σινεμά και θα συνεχίσει να κάνει. Και αυτό είναι από μόνο του αρκετά ενθαρρυντικό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved