associated press Ο Elon Musk προκαλεί τον Mark Zuckerberg να μετρήσουν τους παπαφίγκους τους

Είναι περίεργο που δεν έχουμε γίνει ακόμα δισεκατομμυριούχοι με τόσες φορές που μας έχουν πει ανώριμους

Μιας και η πρόκληση για πάλη σε κλουβί δεν φαίνεται να προχωράει, ο πληγωμένος από τη δημοφιλία του Threads, Elon Musk, προκαλεί το αντίπαλο δέος του σε μια διαφορετική μονομαχία, κάτι σαν ξιφασκία αλλά χωρίς επαφή. Όλα αυτά στη σκιά του λανσαρίσματος του app που απειλεί το Twitter με αγωγές και μηνύσεις να φημολογούνται και τον Dana White να μην βρίσκει τελικά κλουβί για τους δισεκατομμυριούχους που δεν έχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν.

 

 

Προχτές ο Elon Musk είχε ένα μικρό ξέσπασμα στο ολόδικό του μέσο και άρχισε να στολίζει τον Zuckerberg με διάφορα χαριτωμένα, όπως κερατάς κλπ. Αφού δεν βρήκε ανταπόκριση, μιας και ο Mark μπαίνει στο Twitter μια φορά στα δέκα χρόνια, απάντησε ο ίδιος στον εαυτό του και ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε να μετρήσουν τους ανδρισμούς τους προχωρώντας σε μία κυριολεκτική απόδοση της κόντρας που έχουν οι δύο άντρες μεταξύ τους εδώ και μερικές εβδομάδες.

 

elon

 

Το κοινό που διψάει για ξεκατίνιασμα έσπευσε να ενισχύσει την πρόκληση του Elon Musk με καρδούλες και RTs και όλοι τώρα περιμένουν να δουν πώς θα το μαζέψει ο Musk που μοιάζει να έχει χάσει το coolness του λόγω Threads αφού συνεχίζει να χάνει χρήστες το Twitter και για κάποιον λόγο που μόνο αυτός δεν ξέρει το εγκαταλείπουν για να πάνε σε έναν ακόμα κλώνο του μετά το Mastodon και το Bluesky, αυτή τη φορά με τη σφραγίδα του πατριάρχη των Social Media. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved