Εκατομμύρια views για την ξανθούλα που διασκευάζει Ηeavy Μetal

Πολύ φίλη μας.

Η Ada Kaczanowska είναι μία όμορφη ξανθιά κοπελίτσα από την Πολωνία που δηλώνει στο instagram της  ότι θέλει μια μέρα από απλή κιθαρίστρια να γίνει quitar hero. Μόνο που δεν έμεινε στα λόγια και τις φωτογραφίες, το πήγε ένα βήμα παρακάτω: ανέβασε στο youtube καλογυρισμένα βίντεο με τον εαυτό της να διασκευάζει ύμνους του heavy metal.

Η αρχή έγινε με τον τυφώνα που λέγεται «Crazy Train» του Ozzy Ozbourne. Και από τότε ανεβάζει τα views της καθημερινά σα να είναι φρεσκοζυμωμένο ψώμακι. Τα 2 εκ. κοντεύει να φτάσει το κορίτσι! Και μπράβο της, διότι το αξίζει. Μιας και αυτό που κάνει το κάνει καλά.

Δεν είναι μόνο το ωραίο προσωπάκι και το ροκ στυλάκι της που έχει πέραση, αφού ηχητικά «πατάει» πολύ καλά πάνω στα τραγούδια και σε κάνει να ψιλοχαζεύεις με τις κιθαριστικές της ικανότητες.

Μέχρι στιγμής, εκτός από τον προαναφερθέν ύμνο, έχει διασκευάσει το «Revolution is my Name» των Pantera ενώ πριν λίγες μέρες σειρά είχαν οι Metallica με το «Moth into Flame» -και για να πούμε όλη την αλήθεια προτιμούμε να βλέπουμε αυτήν παρά τους ήρωες μας με την Lady Gaga επί σκηνής. Προφανώς έπεται και συνέχεια αφού όταν κάτι δουλεύει καλά δεν έχεις λόγο να το σταματήσεις.

Προς όλα τα heavy metal γκρουπ εκεί έξω: σε περίπτωση που σας την έκανε ο κιθαρίστας σας για τον άλφα ή τον βήτα λόγο, καλό είναι να τσεκάρετε την Ada για τη θέση. Θα ανεβάσει τη δημοτικότητά σας κατακόρυφα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved