First Date: «Γύπας» της διπλανής πόρτας φλερτάρει και τη σερβιτόρα στο πρώτο ραντεβού

Την ώρα που το ραντεβού του πήγε στην τουαλέτα, δεν έχασε χρόνο και την «έπεσε» στη σερβιτόρα. Υπόκλιση.

Δεν βρίσκουμε κανέναν σημαντικό λόγο για να δούμε το First Date. Εκείνο το reality που μπακούρια ψάχνουν να γεμίσουν το συναισθηματικό κενό τους ή έναν άνθρωπο για να περάσουν το βράδυ τους. Ένα ακόμα ασήμαντο reality στις οθόνες μας που προκαλούν ετεροντροπή σε κάθε τηλεθεατή που σέβεται τον εαυτό του. Ωστόσο ακόμη και στα πιο ασήμαντα realities, μπορείς να βρεις «διαμάντια». Ευτυχώς που υπάρχουν οι χρήστες στα social media που ανακαλύπτουν αυτά τα «διαμάντια», τα ποστάρουν στa προφίλ τους και μέσα σε λίγα λεπτά γίνονται viral.

 

Τελευταίος ήρωας ο Δημήτρης από τη Θεσσαλονίκη. Το παλικάρι μίλησε στην ψυχή κάθε «γύπα» εκεί έξω. Την ώρα που το ραντεβού του, Άννα, πήγε στην τουαλέτα εκείνος δεν έχασε χρόνο. Η σερβιτόρα πλησίασε για να ρωτήσει για την παραγγελία και σχολίασε πως κάθε φορά που περνάει λείπει η κοπέλα από το τραπέζι. Πάσα «πάρε-βάλε» για τον Δημήτρη. «Στέλνω την κοπέλα στην τουαλέτα για να έρθεις εσύ», της είπε με νόημα χωρίς να πείσει ουσιαστικά κανέναν καθώς η Άννα πήγε από μόνη της στην τουαλέτα.

 

 

 

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η στιγμή να διαψεύσει τον εαυτό του, καθώς δήλωσε στην κάμερα πως θα ήθελε να βγει ξανά ραντεβού με την κοπέλα, είτε για φαγητό είτε για ποτό, περιμένοντας να δει που θα καταλήξει όλο αυτό. Ο Δημήτρης και η Άννα συνέχισαν για μία μπύρα σε άλλο μαγαζί. Η κάμερα δεν τους ακολούθησε αλλά εμείς θα ποντάραμε τα χρήματά μας πως λογικά την έπεσε και στη σερβιτόρα στο μπαρ.

Ο Δημήτρης έγινε viral για το φλερτ και λογικά θα χλευαστεί. Εμείς σπάμε τις νόρμες και τον στηρίζουμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved