First Dates: Ωραία δεν είναι που δεν υπάρχουν πια πρώτα ραντεβού;

Μπορεί να είναι ένα ακόμα ριάλιτι γεμάτο τρασίλα, αλλά τουλάχιστον ήρθε να μας θυμίσει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοσταλγούμε την αμηχανία των πρώτων ραντεβού.

Ένα τηλεοπτικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να κάνει καριέρα στη δευτερογενή αγορά των SoMe είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο να είναι όσο γίνεται πιο σκηνοθετημένο με διαλόγους και casting που θα δώσουν τις απαιτούμενες πάσες στο κοινό. Αν όλοι εμείς σκηνοθετούμε τη ζωή μας στο social bubble που έχουμε φτιάξει γύρω από τους λογαριασμούς μας, γιατί να μην το κάνει και ένα τηλεοπτικό προϊόν που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να διατηρήσει τον χαρακτήρα του επίκαιρου και του σχετικού.

 

 

Οι συνθέσεις των ζευγαριών είναι τόσο μαστόρικο φιξάρισμα που σχεδόν δεν χρειάζεται σενάριο. Οι φασέοι, ο ντροπαλός με την ασυγκράτητη, αυτή που της αρέσουν οι ψηλοί με τον κοντό και πάει λέγοντας. Σίγουρα δεν είναι και πολύ ρεαλιστικοί αυτοί οι συνδυασμοί, εκτός από τους υπερβολικά στυλιζαρισμένους φασέους που είναι σαν να έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου βλέποντας το Ρετιρέ, αλλά ακόμα κι έτσι το First Dates μας προσφέρει ένα πολύτιμο μάθημα. 

 

 

Ανάμεσα στα μεγάλα διαστήματα γέλιου που βγάζουν τα ραντεβού αυτά, υπάρχουν μερικές μικρές στιγμές αλήθειας που κανένα μοντάζ δεν μπορεί να τις κρύψει. Είναι εκείνες οι στιγμές στο ραντεβού που δεν ξέρεις τι να πεις, τι να απαντήσεις, τι να ρωτήσεις, πού να κοιτάξεις και εύχεσαι να υπήρχε ένα μαγικό ραβδί για να δώσει ένα τέλος στο βασανιστήριο αυτό. Ένα τέλος που θα μπορούσε να έχει δύο πιθανές εκδοχές, είτε να τελειώσει σαν να μην συνέβη ποτέ, είτε να πάμε κατευθείαν στο παρασύνθημα της περαιτέρω «οικειότητας».

Και 6 συμβουλές για όσους επιμένουν ακόμα στα πρώτα ραντεβού

Στην εποχή των dating apps και του άπειρου ψηστηριού στα DMs το πρώτο-πρώτο ραντεβού είναι μια διαδικασία που μάλλον έχει εκλείψει. Κάποιοι μεγαλύτεροι, οι millennials και πίσω, μπορεί να νιώθουν μια κάποια νοσταλγία για εκείνο το μυστήριο, αλλά ας κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη χωρίς να προσπεράσουμε τα πρώτα σημάδια του χρόνου και ας το παραδεχτούμε, απλά νοσταλγούμε την ίδια μας τη νεότητα και όχι όσα δεν είχαμε λόγω της τεχνολογίας. 

 

 

Τα SoMe μας έχουν γλιτώσει από άπειρα αποτυχημένα πρώτα ραντεβού και είναι καιρός να τους αποδώσουμε τα εύσημα για τα λεφτά, τον χρόνο και τα ποτά που γλιτώσαμε χάρη σε αυτά. Οι νεότεροι που δεν έχουν προλάβει να φλερτάρουν όπως παλιά, φαντάζομαι δεν έχουν προλάβει ούτε ραβασάκια στο σχολείο, μπορούν να δουν το First Dates σαν ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με μπόλικες καλλιτεχνικές ελευθερίες. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved