Squid Game: Τι ξέρουμε για την δεύτερη σεζόν

Πού θα στραφεί η ιστορία του δεύτερου κύκλου;

Δεν είναι καθόλου παράλογο να παραδεχτούμε την φρενίτιδα που μας κατέκτησε με το Squid Game. Έγινε η πιο πετυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών του Netflix, κέρδισε τις εντυπώσεις όλων των ηλικιών και μπήκε στην καθημερινότητα με τις μάσκες και τις φόρμες των υποψηφίων, ενώ προσωπικά στον ηθοποιό Jung Ho-yeon, του χάρισε μία μικρή περιουσία και περίπου 20 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Παραμένει ωστόσο το μεγάλο ερώτημα, του πότε θα δούμε τη δεύτερη σεζόν και τι ακριβώς έχουμε να δούμε στην ιστορία της.

 

 

Από τον Ιούνιο του 2022 γνωρίζουμε πως το Squid Game έχει πάρει το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν και η παραγωγή ψάχνει να βρει τι μπορεί να κάνει με το απαιτητικό πρόγραμμα του σκηνοθέτη Hwang Dong-hyuk. Ο ίδιος είχε πει στο Associated Press ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση και αγάπη για μια δεύτερη σεζόν, αλλά θέλει να δει ποια ακριβώς κατεύθυνση θα δώσει στην ιστορία. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Gi-Hun θα επιστρέψει και θα κάνει κάτι μεγάλο για τον κόσμο» είχε αναφέρει.

Δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι ο Gi-Hun βρίσκεται στη διαδικασία να γίνει ο νέος Front Man. Άλλωστε οι φανς πιστεύουν ότι αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που έβαψε τα μαλλιά του κόκκινα – υποστηρίζοντας τη θεωρία κόκκινης/πράσινης κάρτας. Από την άλλη πολλοί πιστεύουν πως είναι ο γιος του Oh Il-nam, του γέρου υποψηφίου με τον αριθμό 001.

 

 

Το μόνο που χρειάζεται μέχρι στιγμής είναι να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved