Tι δεν έκανε ποτέ ο Tarantino σε μια ταινία

Υπάρχουν όρια ακόμη και στην τέχνη.

Ο θρυλικός σκηνοθέτης που ανάμεσα στα πολλά άλλα φημίζεται και για μερικές από τις πιο αιματοβαμμένες σκηνές στην ιστορία του κινηματόγραφου, αποκάλυψε τι δεν θα έκανε ποτέ για την τέχνη του. Μιλώντας στο Φεστιβάλ των Καννών, εξήγησε πως δεν θα μπορούσε να ποτέ να βλάψει κανένα ζώο, όπως και κανένα έντομο.

«Δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να βλάψω ζώο ή έντομο για τις ταινίες. Αυτή είναι μία κόκκινη γραμμή». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι πραγματικοί θάνατοι στην οθόνη καταστρέφουν την ιδέα ότι οι ταινίες είναι καθαρά για να σε «κάνω να πιστεύεις». Πρόκειται για τον τρόπο, που λειτουργεί όλο αυτό. Θα σκότωνα ένα εκατομμύριο αρουραίους, αλλά δεν θέλω να σκοτώσω έναν σε μια ταινία ή να δω έναν σκοτωμένο σε μια ταινία, γιατί δεν πληρώνω για να δω πραγματικό θάνατο. Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα μόνο με τη βία. Υπάρχει και ο παράγοντας της ανικανότητας εκεί».

Δεν ξαναβλέπω σειρά μέχρι να σκηνοθετήσει τη δική του ο Tarantino

Η νέα ταινία

Πολλοί έχουν αρχίσει να εικάζουν ότι η δέκατη και τελευταία ταινία του Tarantino  θα περιλαμβάνει φρικτή βία. Αν και λίγα είναι γνωστά για τη  - The Movie Critic - ο Tarantino ισχυρίζεται ότι θα αφορά έναν κριτικό που κάποτε έγραψε κριτικές για ένα πορνό περιοδικό. Ωστόοσο, κάπου πρέπει να υπάρχει ένα twist. Μιλώντας στο Deadline στις Κάννες, αποκάλυψε ότι αυτός ο πραγματικός χαρακτήρας είναι κάπως μια διασταύρωση μεταξύ Howard Stern και Travis Bickle.

Και μπορεί να είναι η τελευταία του ταινία, ωστόσο ο 60χρονος δεν θα αποσυρθεί πλήρως. «Θα μπορούσα να κάνω μια τηλεοπτική εκπομπή. Θα μπορούσα να κάνω μια ταινία μικρού μήκους. Θα μπορούσα να κάνω ένα έργο. Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα, αλλά μάλλον θα γίνω συγγραφέας».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved