To νέο trailer του Witcher είναι εδώ και το Wild Hunt έρχεται μαζί του

Είναι η τελευταία σεζόν για τον Henry Cavill αλλά η αρχή της σκοτεινής ιστορίας του Wild Hunt.

Κοιτάξτε να τον απολαύσετε γιατί ως εδώ ήταν το ταξίδι του Witcher για τον Henry Cavill. Ωστόσο δεν γίνεται να μην δηλώνουμε ενθουσιασμένοι για το trailer της 3ης σεζόν και ευελπιστούμε ο Liam Hemsworth να τα καταφέρει επάξια.

Το trailer αποκαλύφθηκε στα πλαίσια του Summer Game Fest 2023 και ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του, είναι η -επιτέλους- εμφάνιση του Wild Hunt. Αλλά ας μην καθυστερούμε.

 

 

Όπως διαβάζουμε στην περίληψη, «Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Geralt παίρνει την Ciri (Freya Allan) για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη νεοσύστατη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Yennefer (Anya Chalotra), στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Ciri, τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza, όπου ελπίζουν να ανακαλύψουν περισσότερα για τις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις του κοριτσιού και αντί γι' αυτό, ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα».

Η πρεμιέρα της νέας σεζόν είναι 27 Ιουνίου για τα πρώτα πέντε επεισόδια κσι 27 Ιουλίου για τα υπόλοιπα τρία.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved