associated press Όταν ο OJ Simpson κόπηκε από τον ρόλο του Terminator γιατί δεν έπειθε για δολοφόνος

Λίγα χρόνια αργότερα κατάφερε να πείσει και πάλι ότι δεν είναι.

Η ιστορία της ζωής του OJ Simpson τα είχε όλα, δόξα, πλούτη, αγάπη από τον κόσμο, αλλά και μια απότομη πτώση μετά την πολύκροτη δίκη στην για τη δολοφονία της γυναίκας του Nicole Simpson και του Ron Goldman. Mέσα από μια δίκη που κράτησε 11 μήνες και εξελίχθηκε σε τηλεοπτικό σόου που παρακολούθησαν σε απευθείας μετάδοση 150εκ. κόσμου, ο OJ αθωώθηκε, παρά το ότι στην αγωγή που ακολούθησε βρέθηκε υπεύθυνος για τους δύο θανάτους. 

Η άγνωστη κόντρα Σταλόνε εναντίον Σβαρτσενέγκερ 

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην άσος του αμερικάνικου ποδοσφαίρου δεν κατάφερε να πείσει το κοινό για την ανικανότητά του για φόνο. Την αποκάλυψη έκανε ο Arnold Schwarzenegger στο ντοκιμαντέρ Arnold ανατρέχοντας στις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. Σε κάποιο σημείο του ντοκιμαντέρ συζήτησε μαζί με τον James Cameron το παρασκήνιο πίσω από τη δημιουργία του Terminator το οποίο τελικά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από όσο νομίζαμε. 

 

 

Σύμφωνα με τον Cameron, ο Mike Medavoy, ιδρυτή της Orion Pictures, είχε την επιθυμία να υποδυθεί τον Terminator o OJ Simpson. Ο  Arnie δεν ήταν εκτός σχεδίων, απλά σύμφωνα με το αρχικό cast, είχε τον ρόλο του Kyle Reese, του αντάρτη από την Tech-Com.

Η συναρπαστική ζωή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Στον Cameron δεν άρεσε καμία από τις δύο επιλογές, αν και στο στούντιο είχαν περισσότερες ενστάσεις για τον OJ, παρά για τον Arnold. Τότε ο OJ ήταν στο peak της δημοφιλίας του και κανείς δεν θα μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά σαν ένα ρομπότ προγραμματισμένο να εκτελεί ανθρώπους εν ψυχρώ. Τελικά τον ρόλο πήρε ο Schwarzenegger πείθοντας σαν δολοφονικό ρομπότ με το σώμα και τη φάτσα του πρώην bodybuilder, όσο για τον OJ Simpson; Λίγα χρόνια αργότερα θα περνούσε από μία διαφορετική audition.

 

 

Σε ένα πολύ τεταμένο κλίμα στην Καλιφόρνια, λόγω και της υπόθεσης Rodney King, ο πρώην αστέρας αθωώθηκε σε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες δίκες όλων των εποχών, ενώ η καταδίκη του λίγο αργότερα στο αστικό κομμάτι περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Μέχρι σήμερα ο OJ υποστηρίζει την αθωότητά του, ενώ δηλώνει ότι φοβάται και για τη ζωή του όσο κυκλοφορεί ελεύθερος ο πραγματικός δολοφόνος της γυναίκας του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved