O WD χτυπάει γκράφιτι και στον Καναδά

Δες πως μεταμορφώνει τους άψυχους τοίχους σε έργα τέχνης.

Καταρχάς για να σε βγάλουμε από την αγωνία να σου πούμε πως ο γνωστός γκραφιτάς με το όνομα WD (Wild Drawing) δεν άφησε την χώρα μας για άλλες πολιτείες πιο εύφορες –απλά στα πλαίσια του Cambridge Street Art Fesitval που θα λάβει χώρα στις 24 και Ιουλίου, βρέθηκε στον Καναδά και έκανε για άλλη μία φορά τα μαγικά του.

Αυτή τη φορά δεν έχει Κουκουβάγιες, Δράκους Ερπετά ή Στοιχειά. Αυτή τη φορά πήρε αυτόν τον αδιάφορο, άψυχο και χωρίς κανένα ιδιαίτερο στοιχείο τοίχο που μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία.

hd canada 1

Και τον μετέτρεψε στο έργο τέχνης που μπορείς να χαζέψεις στο βίντεο. Γιατί αν έχεις φαντασία κι ικανότητα δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο παρά μερικά τετραγωνικά μέτρα για να μεγαλουργήσεις.

Το έργο λέγεται «Illusory» και όπως καταλαβαίνεις έχει να κάνει με τη φαντασία. Δε θέλουμε να προσπαθήσουμε βαθυστόχαστες αναλύσεις για το πώς ένα φυτό που θυμίζει μουσικό όργανο, σε συνδυασμό με ένα πολύχρωμο εξωγήινο πλάσμα μπορούν να αναπαραστήσουν την ικανότητα του ανθρώπου να φαντάζεται –και εν τέλει να στοχάζεται. Λέμε απλά να σε αφήσουμε να καταλάβεις ό,τι θες εσύ βλέποντας το άψυχο τσιμέντο να μεταμορφώνεται σε χειροπιαστή ομορφιά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved