Το αστείο του Al Pacino που δεν κατάλαβε ο Johny Depp

Το είδαμε στη μεγάλη οθόνη. 

Είναι από αυτές τις στιγμές που μπορεί να είμαστε όλοι μαζεμένοι γύρω από ένα τραπέζι, να πει κάποιος κάτι και να υπάρξει η απόλυτη σιωπή. Κάπως έτσι μας έκανε να αισθανθούμε και η ιστορία του Johny Depp για το αστείο που του είπε ο Αl Pacino και δεν το ‘πιάσε. Mάλιστα, χρειάστηκε να του το εξηγήσει ξανά και ξανά μέχρι να το κατανοήσει και τελικά να το δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, ο Depp εξήγησε ότι δεν κατάλαβε καλά το αστείο την πρώτη φορά, όπως αποκάλυψε το 2013 στο talk show του David Letterman. Όπως είχε πει σχετικά: «Του αρέσει να λέει αστεία και του άρεσε να μου λέει αυτό το συγκεκριμένο αστείο ξανά και ξανά. E, πραγματικά δεν το καταλάβαινα». O Al Pacino σκέφτηκε πως ήταν δικό του πρόβλημα, που δεν το καταλάβαινε, ότι δεν μπορούσε να δει την αστεία πλευρά.

O Johnny Depp ανακάλυψε μία ταινία τόσο τέλεια όσο και το Godfather

Το αστείο του Al Pacino

«Ένας σκελετός μπαίνει σε ένα μπαρ και παραγγέλνει μια μπύρα και μια σφουγγαρίστρα». Εντάξει καμένο λίγο, αλλά πράγματι αστείο και σίγουρα όχι δυσνόητο. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μετά από λίγο καιρό επιτέλους το κατάλαβε. Η αλήθεια είναι πως αναρωτιόμαστε με το τι πήγε τόσο λάθος και ο ηθοποιός δεν το κατάλαβε από την αρχή. Είχε μάλιστα την τιμή να του το εξηγεί ο Al Pacino ξανά και ξανά.

 


Στη μεγάλη οθόνη

Τελικά, έπιασαν τόπο οι προσπάθειες του Al Pacino, αφού το αστείο του κατέληξε στη μεγάλη οθόνη και ακούστηκε από τον θρύλο των Beatles, Paul McCartney, ο οποίος συμμετείχε στο  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales λέγοντας το αστείο στον Depp- κάπως περίεργο αυτό-. Συγκεκριμένα, μέσα από τη φυλακή, ρώτησε τον Jack Sparrow αν είχε ακούσει ποτέ το αστείο, εκείνος του απάντησε «ναι, πολλές φορές», αλλά αποφάσισε να συνεχίσει ούτως ή άλλως. Είτε ήταν η ιδέα του Depp να ρίξει το αστείο ως φόρο τιμής στον Pacino είτε μπήκε στην ταινία με κάποιο άλλο τρόπο δεν θα μάθουμε ποτέ, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να παρηγορηθούμε από το γεγονός ότι ο Depp μετά από όλα αυτά το καταλαβαίνει τώρα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved