Black Mirror: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την 6η σεζόν-Πότε επιστρέφει

 

Νεα σεζόν με Salma Hayek και Aaron Paul.

 

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη έκτη σεζόν του Black Mirror, που επιστρέφει στις 15 Ιουνίου. Η τελευταία σεζόν προβλήθηκε το 2019, δηλαδή, λίγο πριν αναπτύξουμε αντισώματα για τον COVID -19 και μάθουμε να ζούμε τη ζωή μας μέσα από το λάπτοπ. Η παραγωγή αναβαθμίζεται – καθώς θα είναι περισσότερο κινηματογραφική με το κάθε επεισόδιο να προβάλλεται σαν μεμονωμένη ταινία. Η επίσημη σύνοψη της 6ης σεζόν αναφέρει: Διεστραμμένες ιστορίες που συμβαίνουν σε πολλές εποχές, επιφυλάσσουν αμέτρητες εκπλήξεις.

Πώς το «Black Mirror» έγινε ο αγαπημένος μας εφιάλτης

Τι συμβαίνει στο τρέιλερ;


Το τρέιλερ δίνει μία γεύση από το κάθε επεισόδιο που αναμένεται να ανεβάσει παλμούς. Ξεκινά με την ιστορία μιας γυναίκας (Annie Murphy) που ανακαλύπτει τυχαία την τηλεοπτική μεταφορά της ζωής της, όταν περιηγείται σε μία παγκόσμια πλατφόρμα streaming τύπου Netflix. Πρόκειται για τη σειρά Joan Is Awful με πρωταγωνίστρια τη Salma Hayek. Στη συνέχεια, ακολουθεί ένα διαφορετικό επεισόδιο το «Loch Henry»,  όπου «ακολουθεί» την Myha'la Herrold στο ταξίδι της για να γυρίσει ντοκιμαντέρ στην ύπαιθρο της Σκωτίας - προκειμένου να ανακαλύψει κάτι πολύ συγκλονιστικό. Στο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Aaron Paul, «Beyond the Sea», ένας άνδρας χάνεται δύο χρόνια σε μια διαστημική αποστολή. Το «Mazey Day», από την άλλη πλευρά, ακολουθεί μία παπαράτσι (Zazie Beetz) που καταδιώκει μια στάρλετ. Στο τελευταίο επεισόδιο «Demon 79» βλέπουμε μια πωλήτρια τη δεκαετίας του '70 (Anjan Vasan) να διαπράττει εγκλήματα για «καλούς λόγους».

 

 


«Είναι πρόκληση τόσο για εμένα, όσο και για τον θεατή να μην είναι όλα μία από τα ίδια. Ξεκίνησα αυτή τη σεζόν ανατρέποντας σκόπιμα κάποιες από τις δικές μου υποθέσεις σχετικά με το τι να περιμένω» αναφέρει ο δημιουργός της σειράς, Charlie Brooker. «Θα πρέπει να είναι μια σειρά που δεν μπορεί να οριστεί εύκολα και μπορεί να επαναπροσδιορίζει συνεχώς τον εαυτό της». Στη νέα σεζόν πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Auden Thornton, Rory Culkin, Zazie Beetz, Clara Rugaard, Danny Ramirez, Anjana Vasan, Paapa Essiedu, Myha'la Herrold και Daniel Portman.

 

 

Ποια είναι η επόμενη σεζόν για Black Mirror;

Αρχικά, είναι μια σειρά ανθολογία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει κανένα ενοποιητικό στοιχείο που να κινείται μεταξύ επεισοδίων και σεζόν. Στον Brooker αρέσει να αφηγείται ιστορίες για κοινωνίες που καταρρέουν ή επαναπροσδιορίζονται κάτω από την νέα πραγματικότητα που φέρνει η τεχνολογία στην καθημερινή μας ζωή και αυτή η σεζόν θα συνεχίσει να εξερευνά αυτό το θέμα. Ο Brooker έκανε ένα διάλειμμα από τη συγγραφή της έκτης σεζόν επειδή η ανθρωπότητα ήταν ήδη αρκετά καταθλιπτική και ένας νέος κύκλος Black Mirror δεν θα βοηθούσε κανέναν. Όπως είχε δηλώσει στους Radio Times. «Δεν ξέρω τι στομάχι θα υπήρχε για ιστορίες με κοινωνίες που καταρρέουν, επομένως δεν ασχολούμαι με μια από αυτές. Είμαι κάπως πρόθυμος να επανεξετάσω τις δεξιότητές μου στα κόμικ, γι' αυτό γράφω σενάρια με στόχο να κάνω τον εαυτό μου να γελάσω».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved