O νέος Superman είναι ο Nicolas Cage γιατί όλοι οι ήρωες φοράνε κάπα

Έστω και σαν cameo στην ταινία The Flash, έρχεται να βάλει το super στο superhero.

Με την πρεμιέρα του The Flash τοποθετημένη σε κάτι λιγότερο από έναν μήνα, ήρθε η ώρα για μερικές σκληρές αλήθειες, βασικά για μία και μοναδική αλήθεια. Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο περιμένουμε με αγωνία το The Flash είναι ότι θα ξαναβάλει τη στολή του Batman o Michael Keaton. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο πιο cool Batman που έχουμε δει ποτέ θα φέρει κάτι από τη σκοτεινή ματιά του Tim Burton σε μια ταινία που έχει δημιουργήσει αδιανόητα μεγάλο hype με το all star cast και τις πληροφορίες που έρχονται με το σταγονόμετρο. Αλλά αυτή τη φορά η πληροφορία που ήρθε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας, Andy Muschetti γκρέμισε τείχη.

 

 

Μιλώντας στο Esquire Middle East ανέφερε ότι θα δούμε ακόμα μία επιρροή Tim Burton, με τον Nicolas Cage στον ρόλο του Superman. Μπορεί το Superman Lives να ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία του Burton, για τον Cage κανείς δεν μπορεί να πει ακριβώς τι είναι αποτυχία, όμως ένα cameo έρχεται να κλείσει έναν κύκλο όπως πρέπει. Ναι, δυστυχώς ο Cage δεν φορέσει όσο πρέπει τη στολή του Superman, έτσι κι αλλιώς η ταινία συνεχίζει να περιστρέφεται γύρω από τον Flash παρά τους διάσημους φίλους που έχουν μαζευτεί. 

Η λατρεία που έχει ο Cage για τον Superman είναι ευρύτατα γνωστή, έχει φτάσει στο σημείο να βαφτίσει τον γιο του Καλ-Ελ, όπως ήταν και το όνομα του Superman όσο ζούσε στον πλανήτη Κρύπτον. Έτσι κλείνει η εκκρεμότητα που ξέμεινε από το 1998 και το αποτυχημένο project του Tim Burton.

 

 

Τώρα αυτό που μένει να μάθουμε, αν και μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την πρεμιέρα του The Flash, είναι το τι μαλλί θα έχει ο Nicolas Cage σαν Superman. Άραγε θα γίνει σωστό tribute με μακρύ μαύρο μαλλί σε στυλ σαμουράι, όπως ήταν σχεδιασμένο στο 1998 ή θα υπάρξει κάποια άλλη ματιά; Η αγωνία κορυφώνεται και μεγαλώνει η ελπίδα να είναι τόσο καλό το cameo ώστε να δούμε και ένα κανονικό Superman Lives με τον πρωταγωνιστή που του αξίζει. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved