O Pierce Brosnan καταπίνει φωτιές γιατί αυτό κάνει ένας James Bond

Ίσως το πιο cool κρυφό ταλέντο διάσημου, μετά από το ότι ο Christopher Walken είναι θηριοδαμαστής.

Είναι γνωστό ότι οι λαμπεροί ηθοποιοί που θαυμάζουμε σε ταινίες και σειρές έχουν περάσει από μύρια κύματα ανεργίας και ετεροαπασχόλησης μέχρι να καταξιωθούν. Ενώ αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ντροπή, το αντίθετο ισχύει, έχει δημιουργήσει πολλές και ενδιαφέρουσες ιστορίες τις οποίες αν τις κοιτάς με την οπτική του σήμερα, είναι κάπως αστείο.

 

 

Πίσω στη δεκαετία του ‘60, ο Pierce Brosnan δεν φανταζόταν ότι θα υποδυόταν τον James Bond μερικά χρόνια αργότερα, μια έτσι κι αλλιώς δύσκολη αποστολή για έναν Ιρλανδό, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε από το να εκπαιδευτεί σε τρικ και ζογκλερικά που θα μπορούσαν να εκτιμηθούν από το Q Branch. Στον οδηγό σπουδών της δραματικής σχολής υπήρχαν και ορισμένα μαθήματα κάπως παράπλευρα της υποκριτικής. 

Πώς ο Pierce Brosnan έσωσε τον James Bond 

Ναι, μεταξύ άλλων υπήρχε και μάθημα για το πώς να φτύνεις, αλλά και να καταπίνεις φωτιές και το ιρλανδικό ταπεραμέντο τον οδήγησε στο να μάθει τα μυστικά της φωτιάς. Ήταν ένα skill που έδωσε πολλά στον Brosnan και μάλιστα δεν έχανε την ευκαιρία να φτύνει και να καταπίνει φλόγες όποτε του δινόταν η ευκαιρία. Για όποιον ψάχνει το μυστικό μιας τέτοιας ικανότητας, ο πρωην James Bond έχει δηλώσει ότι αρκεί να έχεις μεγάλα «καρύδια» και το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεπεράσεις τον αρχικό σου φόβο. 

 

 

Βέβαια το παιχνίδι με τις φλόγες είναι κάτι που έχει σταματήσει να το κάνει εδώ και χρόνια. Η τελευταία φορά που το έκανε ήταν λίγο μετά το Golden Eye και όχι, δεν είναι ότι του το απαγόρευσαν από την αυστηρή παραγωγή, αλλά είχε ένα μικρό ατύχημα την τελευταία φορά όταν εμφανίστηκε στο The Muppets. Αφού κάηκε ο ουρανίσκος του στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά, είπε να το κόψει και να αφοσιωθεί στις φλόγες και τις καταστροφές που προκαλεί ο ρόλος του James Bond στις ταινίες που ακολούθησαν το Golden Eye, δεν ήταν και λίγο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved