Unsplash Τουρίστρια σοκάρεται από τις τιμές στη Μύκονο και γίνεται viral

Τα χρήματα δεν της έφταναν ούτε για το τιμημένο Greek souvlaki.

Γιατί να πας στη Μύκονο ενώ η Ελλάδα έχει τόσα πανέμορφα μέρη και νησιά; Αυτό είναι ένα ερώτημα που μπορούμε να το συζητήσουμε εμείς που μένουμε μόνιμα στην Ελλάδα και γνωρίζουμε τι εστί «Νησί των Ανέμων». Η Μύκονος είναι απλησίαστη τα τελευταία χρόνια για το μέσο Έλληνα και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει βρει άλλους παραδείσους ώστε να απολαύσει το καλοκαίρι του. Ωστόσο τι συμβαίνει με τους ξενούς που γνωρίζουμε μόνο τα πολυδιαφημισμένα μέρη μας; Όπως για παράδειγμα τη Μύκονο; Ε καταλαβαίνουν πως το κυκλαδίτικο νησί -πλέον- δεν είναι για όλους.

Και ξαφνικά όλοι οι Έλληνες θέλουν να γίνουν τυλιχτές στη Μύκονο

Οι τιμές είναι στα ύψη. Πρέπει να έχεις χοντρό πορτοφόλι ώστε να αντέξεις και να απολαύσεις το νησί. Μία τουρίστρια το κατάλαβε με τον πλέον σκληρό τρόπο και το... διαφήμισε μέσω του προσωπικού της προφίλ στο TikTok. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο από τα σοκάκια της Μυκόνου, εκεί όπου κάθεται με τη φίλη της και λόγω της ακρίβειας δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. Ούτε να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα σουβλάκι. Απλώς κάθονται σε σκαλάκια και κλαίνε τη μοίρα τους.

Το βίντεο αποτελεί προειδοποίηση σε κάθε ξένο τουρίστα που θέλει να επισκεφτεί τη Μύκονο και θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά και τριπλά για να το πραγματοποιήσει. Μάλιστα αρκετά είναι τα σχόλια κάτω από το βίντεο που αναφέρουν πως θα έπρεπε να πάει σε άλλο μέρος καθώς η Ελλάδα είναι γεμάτη από πανέμορφα μέρη.

Πλέον ξέρει.

@maxoug_

At least the street is cute

♬ original sound - ?


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved