Και ξαφνικά όλοι οι Έλληνες θέλουν να γίνουν τυλιχτές στη Μύκονο

Σουβλατζίδικο δίνει 3.600 ευρώ το μήνα και τα βιογραφικά παίρνουν φωτιά.

Το καλοκαίρι θα σε βρει στη Μύκονο. Όχι απαραίτητα μ’ ένα κοκτέιλ στο χέρι αλλά μ’ ένα πιτόγυρο. Και πριν σκεφτείς ότι θα το απολαύσεις, καλό θα είναι να ξέρεις πως η δουλειά σου θα είναι να το τυλίξεις και να το προσφέρεις στον πελάτη μπροστά σου. Ένας πελάτης που λογικά θα έρχεται από τα ξένα διότι το να πάει κάποιος μέσος Έλληνας διακοπές στο νησί των Ανέμων κρίνεται πλέον απαγορευτικό.

 

 

Ωστόσο ας επιστρέψουμε στην είδηση. Μία αγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αναφέρεται σε σουβλατζίδικο που ψάχνει τυλιχτή για φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο. Ο ιδιοκτήτης προσφέρει 3.600 ευρώ το μήνα και ενδεχομένως να είναι και περισσότερα τα χρήματα, γιατί όπως αναφέρει η αγγελία ο μισθός είναι συζητήσιμος. Το ωράριο σκληρό: 12:00 – 22:00 κάτι που σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσεις τις ποτάρες το προηγούμενο βράδυ γιατί την επόμενη μέρα σε περιμένει τίμιο, επαγγελματικό «ξύλο».

 

 

«Τυλιχτής με εμπειρία ζητείται για εστιατόριο με σουβλάκι στη Μύκονο και αποδοχές 10 ευρώ την ώρα, αμοιβή 3.600 ευρώ, συζητήσιμη, πλήρης απασχόληση, αορίστου χρόνου, ελάχιστη εργασιακή εμπειρία: 24 μήνες, 12:00-22:00», αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία. Αν δεν έχεις κανονίσει κάτι για φέτος το καλοκαίρι, η Μύκονος σε περιμένει για να μάθεις σε όλο τον πλανήτη τι σημαίνει ελληνικό σουβλάκι και διασκέδαση.

 

mykonos2



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved