associated press Στη «μάχη» Αλ Πατσίνο – Ρόμπερτ Ντε Νίρο δε θα υπάρξει ποτέ νικητής και ηττημένος

Το Twitter διχάστηκε για το ποιος ήταν πιο sexy στα νιάτα του και η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ταλαντούχοι, επιτυχημένοι, οικογενειάρχες, οι κορυφαίοι στο είδος τους. Το δίλημμα του ποιος είναι καλύτερος ανάμεσα στον Αλ Πατσίνο και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο πάντα έρχεται στο προσκήνιο. Αυτή τη φορά το ερώτημα ξέφυγε από την υποκριτική και πήγε στο ποιος ήταν πιο sexy στα νιάτα του. Το ερώτημα έθεσε η δημοσιογράφος Ashley Reese μέσω Twitter, λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο Ντε Νίρο έγινε για 7η φορά πατέρας σε ηλικία 79 ετών. «Βρίσκομαι σ’ έναν γάμο και το μεγάλο debate είναι για το ποιος ήταν πιο sexy. Παρακαλώ ψηφίστε», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό και στο δίλημμα συμμετείχαν 277.000 χρήστες. Το αποτέλεσμα εξέπληξε τους πάντες.

«Αυτή η ισοπαλία με 50/50 ψήφους είναι πραγματικά απίστευτη», σχολίασε η Ashley. Οι χρήστες έκαναν τη δική τους καμπάνια που θύμισε προεκλογική εκστρατεία. Ανέβασαν φωτογραφίες από το παρελθόν των δύο stars και αστειεύτηκαν λέγοντας πως είναι πιο σημαντική και από τις επίσημες εκλογές. «Το έχω ανανεώσει περισσότερες φορές από τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020», σχολίασε κάποιος θέλοντας να αναδείξει την αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.

 

 

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε η ψυχούλα μας. Πώς γίνεται να ξεχωρίσεις κάποιον από τους Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο; Όσο και να προσπαθείς να βρεις έστω και ένα χαρακτηριστικό που θα κάνει τη διαφορά πάντα καταλήγεις στο αποτέλεσμα που έβγαλε το άτυπο δημοψήφισμα της Ashley Reese. Πάντως οι δύο stars προφανώς αδιαφορούν γι’ αυτή τη δημοσκόπηση. Ο Ντε Νίρο έχει σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθεί. Όπως με τον ρόλο του πατέρα, που ο ίδιος έχει αναφέρει πως είναι ο πιο σημαντικός της ζωής του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved