Μια από τις καλύτερες ταινίες του Nicolas Cage θα αποκτήσει sequel

Ναι, το Lord of War επιστρέφει για να ολοκληρώσει την ιστορία του Yuri Orlov

Είναι αδιανόητα δύσκολο να ξεχωρίσεις την καλύτερη ταινία του Nicolas Cage με τόσα διαμάντια της 7ης τέχνης που μας έχει προσφέρει μέσα από την καρδιά του και το πολυδιάστατο ταλέντο του, αλλά μεταξύ μας, το Lord of War έχει μια ξεχωριστή θέση στη φιλμογραφία του. 

Η ιστορία του πραγματικού Lord of War που αποφυλακίστηκε πρόσφατα 

Είναι το ότι βασίζεται σε πραγματική ιστορία; Είναι το ότι τα όρια σοβαρότητας και καλτ είναι παντελώς διάτρητα; Είναι η βαθιά διδακτική ιστορία για το πώς άλλαξε ο κόσμος με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου σε ένα ρευστότερο γεωπολιτικό σκηνικό; Ο καθένας βρίσκει τη δική του γοητευτική ιστορία σε αυτό ιδιότυπο νουάρ αφήγημα και ο Nicolas Cage το υπηρέτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

Το ευτυχές νέο είναι ότι θα έχουμε την επιστροφή του πολέμαρχου και δεν θα λέγεται Lord of War 2, αλλά Lords of War, ναι είναι περισσότεροι αυτή τη φορά.

Ο Yuri Orlov ανακαλύπτει την ύπαρξη του γιου του Anton, τον οποίο θα υποδύεται ο Bill Skarsgard. O γιος του έχει φτιάξει τον δικό του μισθοφορικό στρατό με τον οποίο συμμετέχει στις αμερικανικές περιπέτειες στη Μέση Ανατολή. 

Η μεταφυσική μνήμη του Nicolas Cage 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, τη σκηνοθεσία του sequel έχει αναλάβει και πάλι ο Andrew Niccol και η ιστορία που θα διαδραματιστεί στη Μέση Ανατολή θα είναι ένα κλασικό ταξίδι αυτογνωσίας μεταξύ πατέρα και γιου που ξεκινάει από το άγνωστο, πάει στην κόντρα και καταλήγει στη συμφιλίωση. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2023 η ταινία αναμένεται να διανεμηθεί προς το τέλος του 2024, άρα δεν μιλάμε για μια απλή φημολογία, αλλά για κάτι που ψήνεται άμεσα και φυσικά το περιμένουμε με κομμένη την ανάσα.  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved