Henry Cavill: «Προτιμώ να καίγομαι στα games παρά να βγαίνω έξω»

Ο Witcher της καρδιάς μας, είπε αυτό που όλοι σκεφτόμαστε κρυφά. Ή και κάνουμε.

Μέχρι τώρα, όλοι θα έχετε καταλάβει πως αν υπάρχει κάτι που ο Henry Cavill αγαπάει περισσότερο από τις ταινίες και τις σειρές που πρωταγωνιστεί, είναι το gaming. Για την ακρίβεια, παίζει να το αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Έχει πλακωθεί με τον αδερφό του γι’ αυτό, έχει χάσει σχέσεις γι’ αυτό και γενικά το ότι καταφέρνει ακόμη να βρίσκει δουλειές είναι θαύμα. Γιατί; Γιατί είναι καμένος.

 

 

Δεν το λέμε εμείς φυσικά, αλλά ο ίδιος σε μια παλιότερη συνέντευξη στο GQ, που παραδέχεται ότι προτιμάει να μένει σπίτι και να παίζει, παρά να βγαίνει έξω χωρίς λόγο και αιτία. «Στο σπίτι κάθομαι και παίζω εξωφρενικές ώρες. Δραπετεύω μέσα από αυτό γιατί όταν βγαίνω έξω συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο». Βέβαια ο ηθοποιός έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο με αφορμή τους παπαράτσι που τον περιμένουν στη γωνία, αλλά ας μην λέμε και ψέματα. Όχι απλά σαπίζει στο gaming, αλλά το λατρεύει. Από Witcher μέχρι Warhammer και Mass Effect, τα έχει ξεκοκαλίσει όλα.

Οπότε, αν το διαβάζει και καμία γυναίκα αυτό, μην δίνετε συγχωροχάρτι στον Cavill επειδή είναι διάσημος και όμορφος και εμάς μας κράζετε όταν παίζουμε Manager.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved