True Detective: To reunion που όλοι περιμέναμε μπορεί να γίνει πραγματικότητα

Ο Nic Pizzolatto έχει γράψει ήδη το σενάριο πάνω στους χαρακτήρες των Matthew McConaughey και Woody Harrelson και τώρα περιμένουμε.

Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από το πρώτο True Detective και ακόμα νιώθουμε τη γροθιά στο στομάχι από εκείνον τον απίστευτο συνδυασμό noir και western τοποθετημένο στο σήμερα. Η συνέχεια του True Detective με άλλους χαρακτήρες δεν κατάφερε να κρατήσει το hype στα ίδια επίπεδα με το αυθεντικό δίδυμο των Rustin Cohle και Martin Hart, οι οποίοι μπορεί να οφείλουν και μέρος της χημείας τους στη φήμη ότι είναι αδέρφια, με αποτέλεσμα ο διακαής πόθος του κοινού για ένα reunion των τεξανών να κρατάει ακόμα. Τα νέα είναι μάλλον καλά, αλλά δεν φτάνει αυτό.

 

 

Ο σεναριογράφος της σειράς, Nic Pizzolatto, έχει απαντήσει παλαιότερα με ένα τρίπτυχο προϋποθέσεων για να γίνει πραγματικότητα αυτό το sequel. Το πρώτο είναι να υπάρχει σενάριο, το δεύτερο να θέλουν οι ίδιοι οι McConaughey και Harrelson και τέλος να δώσει το ΟΚ το HBO. Είμαστε σε καλό δρόμο γιατί η πρώτη προϋπόθεση έχει εκπληρωθεί, το σενάριο γράφτηκε με την υπογραφή του Pizzolatto και πάνω στους αυθεντικούς χαρακτήρες.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη φήμη που θέλει τους Harrelson και McConaughey να είναι αδέρφια;

Ο τίτλος του σεναρίου είναι True Detective: The Return και το έχουν μελετήσει μάλιστα οι δύο detectives και το έχουν εγκρίνει, άρα τι μένει; Να πει το ναι το HBO. To timing μοιάζει ιδανικό. Οι Harrelson και McConaughey μόλις ολοκλήρωσαν το τελευταίο κοινό του τους project για την Apple TV, άρα είναι και οι δύο ταυτόχρονα ελεύθεροι υποχρεώσεων, ενώ βρίσκεται προ των πυλών η 4η σεζόν του True Detective που θα φροντίσει να αναθερμάνει ακόμα περισσότερο για το reunion. 

 

 

Η τέταρτη σεζόν με τίτλο True Detective: Night Country, πάει το noir ένα βήμα πιο πέρα στην κυριολεξία διαδραματιζόμενο στην αρκτική Αλάσκα. Εκεί οι Jodie Foster και Kali Reis μπαίνουν στα άδυτα της κουλτούρας των ιθαγενών κατοίκων της πιο αφιλόξενης πολιτείας των ΗΠΑ. Εκεί θα κληθούν να λύσουν το μυστήριο της εξαφάνισης 8 ερευνητών φέρνοντας στην επιφάνεια σκοτεινά μυστικά. Μυστικά δικά τους, των εξαφανισμένων και της περιοχής…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved