O Tom Hanks έριξε τη δική του ψήφο για Idris Elba σαν επόμενο James Bond

Από τη στιγμή που ο 007 έχει την άδεια να σκοτώνει, πρέπει να την πάρει κάποιος που ξέρει τη δουλειά.

Λίγο πριν μάθουμε το ποιος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Daniel Craig στον ρόλο του James Bond, είναι η τελευταία ευκαιρία για να ποντάρει ή προτείνει κανείς πριν σωπάσει για πάντα. Ο Tom Hanks δεν είναι ακριβώς ο τύπος που θα βγει να μιλήσει επί παντός επιστητού, αλλά αν τύχει να βγει να μιλήσει στο BBC, είναι μάλλον μια ερώτηση που θα περίμενε κανείς να του τεθεί.

Πώς ο Daniel Craig είχε προβλέψει το τέλος του James Bond

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC έδωσε τη δική του ψήφο εμπιστοσύνης στον Idris Elba, ακόμα κι όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πίσω στην κούρσα της διαδοχής. Αιτιολογώντας την προτίμησή του, ο αμερικανός ηθοποιός εξήγησε ότι για να γίνει κάποιος James Bond, θα πρέπει πρώτα να έχει αποδείξει την αξία του σε ταινίες δράσης, και φυσικά να χειρίζεται το πιστόλι με άνεση. 

 

 

Συνεπώς από όλους τους μέχρι τώρα υποψηφίους, ο Idris Elba έχει το κατάλληλο CV και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει λογική το σκεπτικό του Tom Hanks. Άλλωστε την ίδια άποψη έχει και ο ακόμα πιο ειδικός επί του θέματος Pierce Brosnan, ο οποίος συνασπίζεται με τους fans που πιστέυουν στο coolness του Idris Elba.

O Σκωτσέζος που μπαίνει σαν φαβορί στην κούρσα της διαδοχής

To πρόβλημα είναι ότι μάλλον δεν πολυψήνεται ο Idris Elba, ή τουλάχιστον αυτή την εικόνα καλλιεργεί για να μην κάψει την υποψηφιότητά του. Θεωρεί ότι αυτή τη στιγμή το να υποδυθεί τον James Bond δεν είναι κάτι που χωράει στην καριέρα του, ίσως θα ήταν κάτι που θα του ταίριαζε μερικά χρόνια πριν και όχι τώρα. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο ρόλος του Bond είναι μια σχετικά μακροχρόνια δέσμευση και αν πούμε ότι ο νέος 007 θα γύριζε τουλάχιστον 3 ταινίες με δύο χρόνια κενό ανάμεσά στις ταινίες, τότε μιλάμε για μια τουλάχιστον εξαετή δέσμευση. 

 

 

Οι παραγωγοί του franchise έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι ο νέος 007 θα ξεκινάει και πάλι από την αρχή της καριέρας του ως πράκτορας με υπόνοια κάποια προϋπηρεσία στις ειδικές δυνάμεις, τύπου SAS, άρα μιλάμε για έναν ήρωα 35 με 40, κάτι που δείχνει ότι οι πολύ πιτσιρικάδες που έχουν ακουστεί για τον ρόλο, μάλλον θα κοπούν κι αυτοί, οπότε μένει να δούμε ποιοι από τους υποψήφιους είναι μέσα στο ηλικιακό παράθυρο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved