Ο Robert De Niro παραμένει καρπερός και περήφανος

Μπαμπάς για έβδομη φορά στα 79 του και μακάρι να φτάσουμε να έχουμε τις αντοχές του.

Robert De Niro. Ένα όνομα μία ιστορία. Μεγαλώσαμε με τις ταινίες του και από ότι φαίνεται θα μεγαλώσουμε και με μπόλικα παιδιά του. Σκέψου λίγο όλους εκείνους τους σκληροτράχηλους ρόλους που έχει παίξει.  Παρότι μπορούμε να θυμηθούμε ένα σωρό χαρακτήρες που ξεκινούν από το Taxi Driver και φτάνουν μέχρι το Νονό, δεν υπάρχει τίποτα πιο ζόρικο από το να γίνεσαι μπαμπάς στα γηρατειά σου.

 

 

Γηρατειά; Βασικά το παίρνουμε πίσω αυτό γιατί ο Μπομπ, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, δεν είναι ο τυπικός 79χρονος. Και ταινίες κάνει, όταν θέλει, και active είναι σε κάθε επίπεδο και για όσους δεν το κατάλαβαν, παραμένει ετοιμοπόλεμος. Βασικά όχι μόνο ετοιμοπόλεμος αλλά και καρπερός. Το αν θα θελήσεις παιδιά στα 79 σου είναι μια άλλη ιστορία, αλλά καρπερός; Εμείς φανταζόμαστε τα σπερματοζωάριά μας, τα δύο-τρία που θα έχουν μείνει με τις μασέλες τους και τις πάνες τους, να μας μουτζώνουν αν του λέγαμε για παιδιά. Όχι όμως του De Niro.

 

23deniro archive lead superJumbo

 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τόσο εκείνος όσο και η σύντροφός του Tiffany Chen, προσπαθούσαν καιρό για ένα ακόμη παιδί. Άλλωστε στην ηλικία του De Niro αυτά δεν συμβαίνουν. Είναι προσχεδιασμένα. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο παιδί του ηθοποιού είναι η κόρη του Drena, 51 ετών και το μικρότερο η 11χρονη Elena. Άπαξ και νιώθεις ακόμη Corleone ακόμα και στα 79 σου, ποιος και γιατί να σου πει «δεν θα κάνεις άλλο». Στην περίπτωση του Mπομπ, θα έτρωγε και καμιά ξώφαλτση.

Διάβασε επίσης: Πώς ο Robert De Niro κατέκτησε το Goodfellas

Οπότε μπράβο του και καμάρι του. Πρώτον μακάρι να φτάσουμε στα χρόνια του και δεύτερον μακάρι να είμαστε ακόμα τόσο δραστήριοι σεξουαλικά. Καταλαβαίνουμε ότι έχει τα λεφτά για τους ανάλογους γιατρούς και τις κλινικές ώστε να γίνει η σύλληψη, αλλά και μόνο που παραμένει ενεργός, τον λες και αντρικό ίνδαλμα. Έτσι θέλουμε να γίνουμε όταν γεράσουμε και όχι να ξεχαστούμε σε κανένα κρεβάτι νοσοκομείου.

Εμείς του ευχόμαστε και όγδοο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved