O Cillian Murphy στεναχωριέται που δεν είναι τόσο cool όσο o Thomas Shelby

Μην στεναχωριέσαι Cillian, κανείς δεν είναι τόσο cool στην πραγματικότητα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στο βρετανικό Rolling Stone με αφορμή το Oppenheimer,το οποίο το περιμένουμε πώς και πώς, και έδωσε μια πολύ ανοιχτόκαρδη συνέντευξη χωρίς να φοβάται ότι θα τσαλακωθεί. Το μεγαλύτερό του «παράπονο» είναι το ότι απογοητεύονται οι fans του και δεν μπορεί να σταθεί αντάξιος του μύθου που έχει χτίσει σαν Thomas Shelby.

O Cillian Murphy μιλάει για τις αγαπημένες του ταινίες

Οι περισσότεροι άνθρωποι που τον συναντούν πιστεύουν ότι θα γνωρίσουν κάποιον πολύ μυστηριώδη τύπο σαν τον μαφιόζο του Μεσοπολέμου που υποδύεται με το απαράμιλλο στυλ, μόνο και μόνο για να καταλάβουν ότι τελικά είναι ένας πολύ συνηθισμένος άνθρωπος και μάλιστα αρκετά εσωστρεφής. 

 

 

Δεν ξέρουμε τι πιστεύει ο κόσμος ότι κάνει στην πραγματική του ζωή ο Cillian Murphy, αλλά ο ίδιος προτιμά να αράζει με τους φίλους σε χαλαρές βραδιές στο σπίτι και όχι να πίνει χωρίς αύριο σε pubs. Ένας λόγος που προτιμά κάτι τέτοιο είναι και το ότι τον ενοχλούν όλοι όσοι τον βγάζουν φωτογραφίες στον δρόμο.

Πώς ο Cillian Murphy έχτισε τον στυλιστικό μύθο του Thomas Shelby 

Είναι κάτι που το βρίσκει πολύ ενοχλητικό, σχεδόν επιθετικό, να βγάζει ο άλλος ένα κινητό και να τον φωτογραφίζει χωρίς την άδειά του. Είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτό, αλλά και πάλι είναι μια σαφέστατη παραβίαση της ιδιωτικότητάς του, όση του έχει απομείνει τουλάχιστον.  Για να δείξει πόσο ενοχλητικό είναι έδωσε το υποθετικό παράδειγμα ενός άντρας που βγάζει φωτογραφίες μια γυναίκα στον δρόμο χωρίς την άδειά της, πώς θα έδειχνε αυτό; 

 

 

Επανερχόμενος στην περσόνα του Thomas Shelby, μπορεί να στεναχωριέται που απογοητεύει το κοινό του, αλλά τουλάχιστον συνειδητοποιεί ότι είναι καλός στη δουλειά του μπαίνοντας βαθιά στον ρόλο καταφέρνοντας να κάνει τον κόσμο σαν τις γιαγιάδες μας που πίστευαν ότι ο Χρήστος Πολίτης είναι όντως δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, δεν είναι και μικρό αυτό το κατόρθωμα.   



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved