Περιμένουμε άδικα την επιστροφή του John Wick;

Ο σκηνοθέτης Chad Stahelski έδωσε την πιο ειλικρινή απάντηση για το αν θα υπάρξει John Wick: Chapter 5.

Πέρασε μόλις ένας μήνας από τότε που όλος ο κόσμος του θεάματος ασχολιόταν με τον John Wick. Το «John Wick: Chapter 4» πήγε τις ταινίες δράσης σε άλλο επίπεδο, με τον Keanu Reeves να δίνει πόνο. Το κοινό στήριξε την προσπάθεια και τα ταμεία έσπασαν γεμίζοντας με εισπράξεις της τάξεως 415.000.000 δολαρίων.

Από εκείνη τη στιγμή, ένα ερώτημα γεννήθηκε. Θα δούμε και 5η ταινία; Οι fans το ζητάνε απεγνωσμένα ωστόσο σύμφωνα με τον σκηνοθέτη των ταινιών, Chad Stahelski, ένα τέτοιο σενάριο δεν παίζει. «Είναι τρομερά κολακευτικό. Πρέπει να είσαι σούπερ ταπεινός και να πεις "Σας ευχαριστώ" και αυτή είναι η απάντησή μας. "Σας ευχαριστούμε τόσο μα τόσο πολύ. Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ που το θέλατε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα. Η πραγματική ερώτηση που κάνεις στον εαυτό σου δεν είναι "αν το θέλω". Ναι, δεν θα με πείραζε να το κάνω. Εμείς απλά προσπαθήσαμε να το πετύχουμε. Προσπαθήσαμε να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι, να μην πάρουμε τίποτα και να τα αφήσουμε όλα. Όπως το "Δεν κρατάμε τίποτα. Δεν προσπαθούμε να χτίσουμε. Απλά όλα όσα είχαμε τα δώσαμε εκεί. Νιώθουμε ότι βάλαμε ό,τι είχαμε στο "John Wick 4" και ότι ολοκληρώσαμε τον κύκλο του. Νιώθουμε ότι τον τελειώσαμε. Οπότε, λέμε: "Ξέρετε, αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να κλείσουμε τις τρεις προηγούμενες ταινίες και την τέταρτη και να παραδώσουμε κάτι ικανοποιητικό και διασκεδαστικό», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει εν συνεχεία:

 

 

«Αυτή τη στιγμή, αν βάλεις ένα όπλο στο κεφάλι μου, θα μπορούσες κάλλιστα να με πυροβολήσεις. Γιατί έχω κάψει κύτταρα μετά το Chapter 4. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει... Όπως αν κοιτάξεις πίσω υπάρχουν βιβλιοθήκες και ράφια με σημειωματάρια με εκατοντάδες ιδέες για άλλα σκηνικά και άλλα πράγματα. Αν ξυπνήσω αύριο και υπάρχει μια ιδέα για να ψυχαγωγήσουμε το κοινό που πιστεύουμε ότι πραγματικά θα έχει αποτέλεσμα και δεν θα είναι απλά μια αρπαχτή. Ναι, θα την εξέταζα και θα ακολουθούσα αυτόν τον δρόμο. Απλά, δεν την έχω αυτή τη δυνατότητα τώρα».

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το σύμπαν του John Wick θα συνεχιστεί με την ταινία «Ballerina», η οποία θα αποτελέσει την πρώτη spinoff ταινία. Θα πρωταγωνιστήσει η Ana de Armas και θα υποδυθεί μια εκτελεστή που εκπαιδεύτηκε με τις παραδόσεις της Ruska Roma, της φατρίας που παίζει σημαντικό ρόλο στο John Wick 4. Η de Armas δε θα είναι μόνη της καθώς θα εμφανιστεί στο πλάι της ο Keanu Reeves ως John Wick.

Επίσης αναμένεται η σειρά The Continental στο Amazon Prime Video.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved